Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem esne rosszul ha a párod...

Nem esne rosszul ha a párod apukája ezt válaszolná?

Figyelt kérdés

Mondta múltkor mikor a párommal szüleinél jártunk,hogy nincs jól,megy orvoshoz

Utána még írásban is küldtem neki egy gyógyuljon meg minél hamarabb üzenetet erre egy like-al reagált.

Tudom apróság,de rosszul esett

2023. ápr. 18. 10:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
98%
Pl. nálunk baráti körben az üzenetekben a like jel simán annyit jelent, hogy "rendben, köszönöm". Lehet, hogy a párod apukája is így használja.
2023. ápr. 18. 12:39
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

"egy like-al reagált"

Ez azt jelenti, hogy értékelte a jókívánságodat. Mi az ördög esett rosszul?

2023. ápr. 18. 13:09
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, mi esett ezen rosszul.

AZ ilyen kákán is csomót kereső, mindenből konfliktust csináló nőt azonnal otthagynám a párod helyében.

2023. ápr. 18. 13:21
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Én ha beteg vagyok még az üzeneteimet megnyitni is alig van erőm, de miután megnyitom párszóval szoktam válaszolni/ hangulatjelekkel (úgy értem hogy like meg stb.) és nem egy regényt írok, hogy kifejezzem hogy köszönöm. Szerintem az olyan emberekkel van baj akik elvárják, hogy az ember több órán keresztül hálálkodjon betegen és ha nem teszi, akkor jön a sértődés.
2023. ápr. 18. 13:51
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
Miért mit kellett volna válaszolnia? 42 éves vagyok, lehet boomer, de én is like-ot nyomtam volna. Azt jelenti köszönöm, ebben az esetben.
2023. ápr. 18. 14:01
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
A SZEMÉTLÁDA!
2023. ápr. 18. 14:48
 17/28 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk rémes lehet egy olyan leendő meny, aki ilyen fszságon is megsértődik.
2023. ápr. 18. 15:27
 18/28 anonim ***** válasza:
72%

Oh my good.. 🤦🏼‍♀️

Hány éves vagy, 13?

2023. ápr. 18. 16:11
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
Csak az idióta chaten felnőtt gyerekek között van a like jelnek 60 jelentése. Egy normál embernél OKÉt jelent.
2023. ápr. 18. 16:12
 20/28 anonim ***** válasza:
82%

jaj ne mar. ez egy masik generacio. en a nagypapamnak ( a lanyum ukk apja) minden nap kuldok whatsappen fotokat es videokat a gyerekrol. sosem reagalt meg ra :-D meg egy like sziv se semmi. de ez ok. es ez tok jo... ok meg a normalis generacio ahol nem errol szol az elet.

hogyha talalkoznak imadjak egymast.

2023. ápr. 18. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!