Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esne ha a pârod így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ha a pârod így válaszolna?

Figyelt kérdés
A barátom már megkérte a kezem (kövesgyűrű) és megbeszéltük hogy decemberbe szülőkkel tartunk egy eljegyzèst és veszünk 1pár karikagyůrűt! Kint dolgozik külföldön ettől a hónaptól, na és ma beszéltem vele hogy a zálogházban láttam egy pár gyűrűt 68ezerért na és ő azt mondta hogy ne költsem már a pénzét! Nekem picikét fájt, mert úgye ha hazajön nálunk költözik!
2012. aug. 22. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem hogy rosszul esik, en is mindent a szivemre veszek :) De mint kivulallo en ugy gondolom hogy csak siman faradt vagy rossz napja van. Esetleg hozd fel ezt a temat egy kicsit kesobb! Nyugi :)
2012. aug. 22. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy egyenlőre ne komplikáld túl! Még ne. Ez most betudható rossz napnak, vagy bármi, persze ettől még nem fog elmúlni a rossz érzés, csak ne legyél meggondolatlan. Igyál egy bögre teát, vagy tv-z akármi, ami kikapcsol.
2012. aug. 22. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Megértelek, bár néha én is ilyen nyers tudok lenni, de semmi komoly, és seperc alatt már nem is haragszom, meg semmi, csak néha utólag még én is megbánom/sajnálom, hogy megbántottam a barátnőmet (akár nem is okkal).

Neked kell tudnod, hogy milyen a kapcsolatotok, és az ilyen esetek kirívóak-e, vagy ez a megszokott hangnem közöttetek. De azért jó, ha nem az utóbbi.

F36

2012. aug. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!