Csak én vagyok túl érzékeny?
Figyelt kérdés
A párom anyja lakásában mindkét fianak a volt barátnője kint van a falon közös családi fotókon. Hiába kérte az egyik fia hogy vegye le, azért sem. Mint kiderült, az egyik volt barátnőt támogatta is hogy visszakerüljön a családba. Ez évek óta ott van, már megszoktuk, de akkoris bantó és szerintem mindent elárul az anyósról. Szerintetek ez valóban nem nagy dolog?2023. ápr. 2. 01:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem is fura, az én anyám a bátyám exét minden fotóról kivágta a digitálisakat törölte, amin rajta volt, ő nem szarakodik szentimentális kép-emlék megtartásokkal. Ugyan az anyós a lakásában azt tesz ki amit akar, értem, hogy nem esik jól. Nekem se esne jól.
2/9 anonim válasza:
Ugy néz ki itt van valami a háttérben
4/9 anonim válasza:
Felőlem készíthetne fotómontázst is a fiáról a pucér Palvin Barbival.
Ameddig a férjem velem akar lenni és hű hozzám, addig anyós agymenései hidegen hagynának.
5/9 anonim válasza:
Fura, de az is hogy a párod sem dobta még ki.
6/9 A kérdező kommentje:
5# megfelelési kényszere van, nem merné kidobni,sőt még azt is elhitte hogy amikor átmenetileg a konyhassztalra került a kép, levette anyós a falról sajnos összetört pont amit a helyére kitett és kénytelen volt visszatenni a falra.de a párom tanyerja mellé volt készítve a volt barátnős kép amikor ott evett,aztán újra ott van a falonXD
2023. ápr. 2. 10:47
7/9 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam hogy az egyik fia is nála lakott még amikor ezt elkezdte,akkor ismerkedtünk meg:)
2023. ápr. 2. 10:49
8/9 anonim válasza:
Az ő lakása, talán nem mindegy, hogy mit tesz fel? Semmi közötök hozzá.
9/9 anonim válasza:
"közös családi fotók"
Mi ezzel a baj? Ne legyel mar tul erzekeny. Egy ideig resze volt az eletenek, nem fogja kitorolni (hacsak nem csunya volt az elvalas a fiukkal, de gondolom itt nem ez a helyzet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!