Hogyan értessük meg apósommal, hogy undorító amit csinál?
Figyelt kérdés
Állandóan beleiszik, beleeszik mindenbe. Mivel rengeteget cigizik, így mindennek olyan szaga is marad, ami végképp nagyon undorító. Már kértük szépen, mondtuk csúnyán, veszekedtünk, semmi hatása.
Hogyan tudnánk rávenni, hogy leszokjon erről?
2023. márc. 31. 16:49
11/21 anonim válasza:
Lehet, hogy hülye ötlet, de a hűtőt valahogy zárhatóvá tenni nem lehet?
12/21 anonim válasza:
Mármint a TI hűtőtökre gondoltam természetesen, a sajátjukban pedig csinál, amit akar.
13/21 anonim válasza:
Lehet kapni zárható kalitkát amit be lehet rakni a hűtőbe. Www.beststuff.hu
Érdemes. Szívesen
15/21 anonim válasza:
Ha eddig nem változott meg akkor ezek után se fog.Én szépen minden olyan dolgot amibe bele eszik,iszik egy külön zárható hűtőbe tenném.Azt csak olyan ember nyitja ki aki ki tudja.
18/21 anonim válasza:
El kell koltozni, nem felnott embereket nevelni a sajat otthonaban. Ha te is felnott vagy, itt az ideje levalni.
19/21 anonim válasza:
Jogilag a te tulajdonod a ház?
Vagy nem értem miért él nálatok anyós és após is...
20/21 anonim válasza:
Nem témába vág de nem mindenki tud elköltözni...és ezért a problémára nem megoldás ilyen formán.
Zárható hűtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!