Ahol a férj nem jön ki az anyósával, de a feleség szeretne viszonylag rendezett családi körülményeket, hogyan lehetne megoldani?
Szerintem a kérdező nem véletlenül nem áll nyíltan a férje mellett. Jó eséllyel ő is pont azt gondolja, amit anyós, hogy x dolog előbbre való lenne, meg kellene csinálni, de mivel ő is hasonló hisztis reakciót kapna ezért a férjétől, inkább a mamára hagyja a harcot.
Én azt látom a környezetemben, hogy ez piszok gyakori. Nem akar konfliktust a házastárssal, hát hagyja, hogy más vívja meg helyette a harcot.
Tesztek hozzá szerintem akkor sem gond, ha ilyent mondanak a szüleink, ha egyikünk sem ért velükb egyet, mert joguk van a véleményükhöz. Mi meghallgatjuk, aztán ennyi.
1.Te választottad a férjed.
2.Ha választottad, akkor állj mellette, ha kell, ha meg nem, akkor menj vissza anyuci szoknyája alá újra. Aztán élj úgy, ahogyan régen, tehát eldönti, hogy neked mi lesz a legjobb.
3.Nagyon gyenge gyáva jellem vagy.
Mondjuk
1. minimalizálni kell a kapcsolatot a mindenbe beleu...ató anyáddal.
2. a férjed helyében én sem tűrném el, hogy kioktassanakés elég hamar beadnám a válópert hogyha ezek után még BELÉM állnál, meg engem cs.szegetnél, mikor anyád az idi..ta
Tegnap csináltam új jelszót, mert már rég nem léptem be, nem én voltam a legutóbbi...
Értem, és ki is állok a férjem mellett, de ez nem jelenti azt, hogy ő nem csinál hülyeséget,es minden úgy jó, ahogy ő gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!