Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Majdnem "white trash" szerű...

Majdnem "white trash" szerű nagyszülőkkel havonta találkozunk. Mennyire van ez hatással a gyermekem személyiségére? Ugye nem veszi át ezt az alpári stílust?

Figyelt kérdés

Majdnem white trash alatt azt értem hogy nekik van házuk, de nem olyan jók a körülmények, ami kevésbé zavarna. Ami viszont ez a kategória, hogy káromkodnak, elég parasztos a viselkedésük és a beszédjük, óbégatnak. Tényleg az a modortalan kategória. Másokat lazán kigúnyolnak (még gyermek előtt mentünk valahová egyszer, és valakin röhögtek hogy mekkora az orra, például. Azóta nyilván nem is mutatkoztam velük sehol).

Felügyelet nélkül nem hagynám a gyerekem egyik családtaggal sem arról az oldalról, meg hát csak a nagyszülők, tehát találkoznak a gyerekkel, de mindig ott vagyok én is. A másik fiuk is aki most múlt tini, ugyanilyen mint ők.

A gyermekemnek nem ilyen példát akarok mutatni, mint amilyenek ők... És nyilván ha sokat találkoznának akkor lehet átvenné ezt a fajta viselkedést.

Én sokat olvasok, verselünk a kicsivel, természetben járunk. Mindig rendet tartok, nem káromkodok előtte. Jómodorra tanítom majd és előzékenységre, mert én magam is ilyen vagyok, és szeretem a jó környezetet és embereket.

Vajon ha havonta találkoznak, akkor mekkora hatással lenne a rokonság a gyermekem személyiségére? Vagy még kevesebb találkozás kéne? Persze annak az apja nem örülne, de hát mégis csak egy gyermekről van szó, aki azt tanulja amit lát és hall. (Eddig havi találkozó van. 2 éves a gyermek.)

2023. márc. 9. 17:57
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2023. márc. 10. 15:00
 32/35 anonim ***** válasza:
75%

Én sem értem higy a "white trash" hogy jön ide. Ez egy rasszista kifejezés a szegény fehér emberekre. Te fehér létére (feltételezem az vagy) ledegradálóan beszélsz a fehérek emberekről. Nem lehetne inkább a bukó, nyilvánosan ordítozó stb szavakat használnod amivel nem az emberek bőrszínét szidod? Vagy csak még akartad mutatni higy te ilyet is tudsz?

De a kérdésedre is válaszolok. Szerintem több időt kellene együtt tölteni velük mint havi 1 alkalom hogy ráragadjanak ezek a dolgok.

Ha esetleg úgy látod hogy mindent át kezd venni tőlük akkor kezdj aggódni. De most ez még korai. Az is lehet hogy ő maga fogja azt mondai hogy nem akar menni. Elképzelhető ez is.

2023. márc. 10. 15:41
 33/35 anonim ***** válasza:
29%

A "white trash" kifejezés valójában négerekkel, cigányokkal szembeni rasszizmusból ered. Ki kell hangsúlyozni, hogy az épp aktuális trash fehér, mivel a viselkedés alapján arra "kéne" következtetni, hogy néges/cigó.

Szó nincs kopletten fehérek elleni rasszizmusról.

2023. márc. 11. 03:30
 34/35 anonim ***** válasza:
72%

Érrjük honnan ered. De ez gyakorlatilag olyan mintha azt mondanám hogy (maradva magyarországnál) cig..putri, fehér putri tehát nálunk ez lenne a magyar putri, tehát nem cigány. Azzal hogy eléteszem az illető bőrszínét vagy származását onnantól kezdve a fehér, a cigány stb..negatív értelmét nyer. Miért nem lehet azt mondani simán hogy hogy putri?

Eleve miért kell egy angol szavakat hasz álni egy magyar oldalon?

2023. márc. 11. 08:39
 35/35 anonim ***** válasza:
48%

33 ha nem tudod mit jelent ne írj semmit. Pont, hogy rasszista kifejezés,amit használnak fehér emberekre

[link]

2023. márc. 11. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!