Mi a véleményetek arról hogy Lovas Heni visszatért?
Figyelt kérdés
Mikor is hagyta a videózást? 2017?2023. márc. 1. 11:58
2/6 anonim válasza:
Te jó ég bazdki, el is felejtettem hogy létezett. Ő csinált ilyen despacito paródiás hülye csúfolódós zenét. :D Felnőtt a csaj, ugyan olyan semmitmondó és személytelen szar mint ami volt.
3/6 anonim válasza:
Hát igazán szólva megváltozott. De még így is aranyos.
4/6 A kérdező kommentje:
#1 Én is el felejtettem hogy létezik, erre az egyik álltalam övetett rant videós megosztotta az egyik videóját,aztán így évek múltán eszembe jutott ő. Most egyetemre jérok, de emlékszem hogy általános iskolva végén panaszkodott arról néhány lány osztálytársam a technika tanáromnak, hogy Lovas Heni abbahagyta a videózát :D Gyorsan repül az idő :D
2023. márc. 2. 21:11
5/6 anonim válasza:
Félszép nő.
Nem iratkozom fel rá. A videók borítóképét végignéztem.
Tisztelettel,
Guardinho
6/6 anonim válasza:
kiskorában tényleg szebb volt :D vagy valami így megváltozott külsőleg benne, nagyon átlag lett. meg ahogy felnőtt, eltűnt ez a kishenis stílusa, fura hogy már másvalaki. =azóta amúgy újraeltűnt de mindegy XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!