Ebben a youtube videóban arról van szó hogy Rick visszatér a 11.évadban?
2022. febr. 20. 12:40
1/14 anonim válasza:
Egy szó sem esik az új évadról vagy visszatérésről benne. A sorozat az utolsó évadához érkezett, ezért a készítő és színész visszatekint Rick karakterére egyfajta nosztalgiaként, hogy miből indult és meddig jutott el a sorozat.
3/14 anonim válasza:
A másfél perces videót sem fordítottam le, mert idő és energiaigényes. A 12 perces még inkább. Kapcsold be az az automata feliratozást és válaszd ki a magyar nyelvet, valamennyire vissza fogja adni a szöveget. Azt hittem a mai fiataloknak már két idegen nyelven kell beszélniük, és a 30-40-es korosztály is legalább egy nyelven beszél (szívás ha németül). Túl sokat kérsz, hogy bárki neked egy 10+ perces videóanyagot csak úgy lefordítson jó kedvében.
4/14 A kérdező kommentje:
#3 Én csak kezdő szinten tudok angolul. Amúgy nincs magyar felirat.
2022. febr. 23. 17:24
5/14 anonim válasza:
Önálló magyar felirat nincs, de az angol mellett van automatikus felirat. Fogaskerék ikonnál kiválasztod az automatikus fordítást, és a listából a magyar nyelvet.
6/14 A kérdező kommentje:
2022. márc. 18. 13:18
7/14 anonim válasza:
A sorozat utolsó jeleneteit forgatják a mai napon (eközben a háttérben egy tegnapi felvételt mutatnak a forgatási helyszínről). A 11. évad jelenleg is fut, és a hónap végén ér véget a sorozat (szó szerint az "ennek a hónapnak a végén"-t mondja, de valójában áprilisban lesz az utolsó rész). A végén még elmondja, hogy a sorozat több, mint 10 éve van velünk, mert 2010-ben indult.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem májusban? Mert 24 részes lesz a 11.évad. És hetente jön 1 db rész. Most jön a 14.rész.
2022. márc. 18. 16:48
9/14 anonim válasza:
De, igazad van ("In September 2020, AMC confirmed that the eleventh season would be the series' last and would consist of 24 episodes broadcast from 2021 to 2022." - Wikipedia) csak a magyar Wiki-ben 16-ig számozták be (az angolban 14-ig), ez tévesztett meg.
10/14 A kérdező kommentje:
Nekem az angol wiki csak 14 részig adja ki,de a magyar csak a 10 évadig,a 11 nincs is fent.
2022. márc. 18. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!