Majdnem "white trash" szerű nagyszülőkkel havonta találkozunk. Mennyire van ez hatással a gyermekem személyiségére? Ugye nem veszi át ezt az alpári stílust?
Majdnem white trash alatt azt értem hogy nekik van házuk, de nem olyan jók a körülmények, ami kevésbé zavarna. Ami viszont ez a kategória, hogy káromkodnak, elég parasztos a viselkedésük és a beszédjük, óbégatnak. Tényleg az a modortalan kategória. Másokat lazán kigúnyolnak (még gyermek előtt mentünk valahová egyszer, és valakin röhögtek hogy mekkora az orra, például. Azóta nyilván nem is mutatkoztam velük sehol).
Felügyelet nélkül nem hagynám a gyerekem egyik családtaggal sem arról az oldalról, meg hát csak a nagyszülők, tehát találkoznak a gyerekkel, de mindig ott vagyok én is. A másik fiuk is aki most múlt tini, ugyanilyen mint ők.
A gyermekemnek nem ilyen példát akarok mutatni, mint amilyenek ők... És nyilván ha sokat találkoznának akkor lehet átvenné ezt a fajta viselkedést.
Én sokat olvasok, verselünk a kicsivel, természetben járunk. Mindig rendet tartok, nem káromkodok előtte. Jómodorra tanítom majd és előzékenységre, mert én magam is ilyen vagyok, és szeretem a jó környezetet és embereket.
Vajon ha havonta találkoznak, akkor mekkora hatással lenne a rokonság a gyermekem személyiségére? Vagy még kevesebb találkozás kéne? Persze annak az apja nem örülne, de hát mégis csak egy gyermekről van szó, aki azt tanulja amit lát és hall. (Eddig havi találkozó van. 2 éves a gyermek.)
A gyereknek azt is meg kell tanulnia, hogy vannak más stílusú emberek is, mint az anyja, ítélkezés nélkül..
Egyébként ha a fiúk "melletted sokat változott", akkor amikor beleszerettel még ő is "white trash" volt, neked mégis ő kellett.. Szoval te se vagy jobb
Pont ezt akartam irni, amit a 12-es...
Hogy eppen te voltal, aki egy "white trash-sel" kezdtel randizni...
Undorito stilusu a kerdesed, nem hiszem, h toled jomodort tudna tanulni az a gyermek...👎
#9 köszönöm, akkor te érted mit mondok. Én is sokallom. Valahogy majd próbálom kevesebbre fogni.
Többiek! Kedves párom már 16 évesen fogta magát és lepattant otthonról!!! Gondolom élvezte ami otthon van nem?
Azt irtad, h melletted , a te hatasodra valtozott meg...
Tehat akkor csak az volt, nem?
Nyugodjal meg, majd attol megnyugszol.
Ne forgasd ki a szavaimat.
A pszichológiában nem vagy jártas? Hogy vannak olyan minták amiket nehezen hagyunk el?
Ismétlem, tiniként eljötr otthonról. Szerinted jó élete volt?
Most akkor el tudta hagyni vagy sem? Ha olyan nehez...
Plusz irod, h az apja nem orulne, ha meg ennel is jobban megritkitanad a talalkozast a szuleivel. Hogyan kivanod kivitelezni? Nyilvan naccsadnak erre is van terve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!