Private Sabinának miért fizetnek ennyien?
Figyelt kérdés
254en csatlakoztak a beszélgetéshez a Live-ja alatt. Most néztem meg. Egy havi előfizetés kb 1000 Ft, ez azt jelenti, hogy csak ezen ebben a hónapban minimum 254.000 Ft-ot keresett a nézőin. Nekem már ez is rengetegnek hangzik ahhoz képest, hogy trash tartalmat gyárt, de ennél jóval többről van szó. Hiszen ezek csak azok, akik most csatlakoztak, lehet éppen a duplája fizetett elő neki. Rengetegen nézik ahogy eszik, depresszióról és egyéb témákról van szó. Miért kedvelik őt az emberek? Eltartanak egy ilyen szélhámos munkanélkülit. :(2023. febr. 22. 18:43
1/6 anonim válasza:
Ez még csak a felszíne az idióta embereknek. Ha tudnád, hogy milyen, akár sokkal rosszabb tartalmakra, fizetnek elő az emberek. Külföldön a rengeteg ASMR videósokat (A zabálós videósokat) konkrétan megölik a nézőik, ők meg a tartalomért mindent megesznek. Ott van a Kim & Liz ASMR csatorna, akik már szinte belefulladnak a szemétbe, szerintem azok egészséges kaját csak az anyatejben láttak utoljára. És hogy mire verik magukat azok, akik támogatják anyagilag az ilyen csatornákat, mint mondjuk a privát szabolcs, vagy a Kim & Liz, azt nem tudom.
2/6 anonim válasza:
Szerintem az érdekesebb, hogy neked ez miért fáj és miért foglalkoztat?
Semmi közöd más hobbijához. Ha valaki szereti nézni, akkor a saját pénzével támogathatja.
Csinálj te is youtube csatornát, ha ez annyira fáj és akkor majd lehet téged is támogatnak.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az a gàz ebben, hogy normális munkahelyen, ahol széthajtanak, nem lehet ennyit megkeresni. Engem nem zavarna, ha valaki ilyen hülyeségekből él, ha én is meg tudnék normálisan a fizetésemből.
4/6 anonim válasza:
3. De ez miért Sabina vagy a szponzorai hibája? Nem a munkaadódé vagy akik a törvényeiteket hozzák?
Ti szavazzátok meg magatoknak állandóan a fideszt, aztán sírtok és olyanokat okoltok a nyomorotokért, akik már nem is Magyarországon élnek.
Sabina és más sem tud változtatni azon, hogy gyépések vagytok és fantom háborút vívtok Brüsszellel meg az lmbtq óvodásokkal, miközben lerohad körülöttetek az ország.
5/6 anonim válasza:
Én azért fizettem neki egyszer, mert bevallom jobb kedvre derített a videóival egy borús napon.
6/6 anonim válasza:
Akik fizetnek is szeepeljenek a live okba lassak a kos nevuket odairva ..aki hulye fizessen 🤗
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!