Mit tennétek ebben a helyzetben?
Én úgy értem, hogy az anyjáé a ház, max az apjától örökölt része van meg a fiúnak, de ilyenkor a teljes ingatlanra haszonélvezetet kap az anyós, így egyedül neki van joga ott lenni. Ha normális is lenne az anyós, akkor se egészséges vele együtt lakni. Amint hazaköltözött, nektek keresni kellett volna albérletet.
Ha jól belegondolsz, te egy idegen vagy, akit anyósnak a saját házában minden nap el kell viselnie, hogy ingyen ott lekjon. Itt nálad a labda, költöznöd kell. Hogy a barátod megy-e veled, azt komolyan meg kell beszélnetek, de te biztos, hogy költözöl.
11-es, te így gondolod, de hogy mi a valóság, azt sosem tudjuk meg, mert a kérdező sz..ik tisztázni a fölmerült kérdéseket.
Szóval vagy nem is érdekli a megoldás, csak hirtelen kiengedte a gőzt azzal, hogy világgá kiabálta a problémáját, vagy eleve kamukérdés volt.
Amúgy újra olvasva, én is hajlok arra, hogy a 11-nek van igaza, az alapján, hogy "üres lett volna a családi fészke". Vagyis gyaníthatóan az anyós háza lesz ez.
Ez esetben kérdező, te vagy a bunkó (meg a pasid). Amint anyós visszajött a saját házába, neked venned kellett volna a lapot, hogy innen le kell koccolni. Akkor nem tetted, hát itt az idő. Jobb későn, mint soha.
Akkor itt nem is anyós a problémák gyökere, hanem a partnered.
Egyébként egész idáig azt gondoltam, te vagy a nő, de ennek most nem volt jelentősége.
Anyós azelőtt hol lakott?
Honnan költözött vissza a "családi fészekbe"?
És miért nem maradt ott, ahol addig lakott?
Kirakta a palija vagy mi?
Akkor itt a parod a hibás,nem anyós.A részéről érthető volt, hogy beköltözött.Ti meg vagy megszoktok vagy megszöktök alapona saját lábatokra álltok.
A számlákat még szép, hogy Te is fizeted, hisz Te is fogyasztod a vizet,áramot stb.DE, ha ezen felül nem fizetsz, akkor bizony ingyen laksz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!