Mit tennétek ebben a helyzetben?
A párotokkal mindketten huszonévesek vagytok, 3 éve együtt. Tanulmányok/anyagiak miatt mindketten a saját szüleitekkel èltek.
A párotok családja elhív titeket 25.-ére "nagycsaládos karácsonyra". Nagyon kedvelitek a párotok családját, el szoktatok menni ez ilyen családi összejövetelekre.
Viszont a ti édesanyátok egyedül van, elvált évekkel ezelőtt és nincsen új kapcsolata. Édesanyátokkal nagyon közel álltok egymáshoz és a Karácsony ugye családi ünnep. Anyutokat viszont a párotok családja nem hívta, csak titeket, meghivatni pedig nem akarjátok, a párotok magyszüleivel, keresztszüleivel még nem ismerik egymást stb.
Mit tennétek: mennétek karácsonyozni a párotok családjához, anyukátokat egyedül hagyva, vagy anyutokkal maradnátok a meghívást visszautasítva?
Köszönöm a válaszokat.
Természetesen mennék.
Más rokona nincs anyukának? Ha nincs másik gyereke, akkor legalább testvére nincs-e? Számomra abszurd, ha valakinek egyetlen gyerekén kívül az égvilágon nincs rokona.
Szóval, ha magányosnak érezné magát, akkor rokonhívást lehetne aznapra időzíteni. Az más kérdés, hogy ilyen meghívást nem most kell megtenni, hanem minimum két hete már meg kellett volna.
Megjegyzem: ha a pár másik fele lennék, és az illető (szinte bizonyosan nő, éspedig maga a kérdező) az anyukájával maradna, akkor legalábbis úgy értékelném, hogy ő nem tud leválni az anyukájáról és ez a jövőben még számos konfliktust fog okozni, ha együtt maradunk.
Nayon kevés rokonunk van, akik vagy külföldön, vagy az ország túlfelén élnek.
Igazából nem értem, miért van az, hogy a párom családjában még csak fel sem merült az, hogy édesanyámat is elhívják, főleg, hogy mondtam nekik a meghíváskor, hogy valószínű emiatt nem fogok menni. De lehet, hogy csak én látom rosszul, hogy ha évek óta együtt vagyunk és együtt is tervezünk már maradni, akkor a családokat sem ártana összehozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!