Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A párotokkal mindketten huszonévesek vagytok, 3 éve együtt. Tanulmányok/anyagiak miatt mindketten a saját szüleitekkel èltek.

A párotok családja elhív titeket 25.-ére "nagycsaládos karácsonyra". Nagyon kedvelitek a párotok családját, el szoktatok menni ez ilyen családi összejövetelekre.

Viszont a ti édesanyátok egyedül van, elvált évekkel ezelőtt és nincsen új kapcsolata. Édesanyátokkal nagyon közel álltok egymáshoz és a Karácsony ugye családi ünnep. Anyutokat viszont a párotok családja nem hívta, csak titeket, meghivatni pedig nem akarjátok, a párotok magyszüleivel, keresztszüleivel még nem ismerik egymást stb.

Mit tennétek: mennétek karácsonyozni a párotok családjához, anyukátokat egyedül hagyva, vagy anyutokkal maradnátok a meghívást visszautasítva?

Köszönöm a válaszokat.

2018. dec. 22. 23:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
69%
Nem olvastam végig a válaszokat. Nekem nagyon unszimpatikus az olyan ember, akinek állítólag senkije sincs és mástól várja el, hogy szórakoztassa. Akinek nincsenek barátai, az nem normális és igenis önző dolog az, hogy valaki mástól várja el azt, hogy ott legyen vele, csak mert ő képtelen barátot szerezni vagy épp egyedül lenni. Ez zsarolás. Ha a gyerekem máshol akar lenni, akkor menjen, én vagyok annyira önálló, hogy fel találom magam karácsonykor is. Nevetséges az ilyen.
2018. dec. 23. 07:21
 22/36 anonim ***** válasza:
84%
Voltam ebben a helyzetben. Apam meghalt, anyam egyedul el. Megismertem a parom, akirol 1 het utan kuldtem az smst anyamnak, hogy o lesz a ferjem. (En is meg otthon laktam, csak idoszakos, kulfoldi munkan ismertuk meg egymast) Fel evre ra, az o csaladjanal voltam 25-en. Na nem azert, mert annyira szerettem a csaladjat, hanem, ok sokkal tobben vannak, egyszerubb volt a bemutatas es fix volt a datum. Ezt anyukam is megertette. Masfel eve hazasok vagyunk, azota kulon elek. Anyukam nem egy konnyu termeszet, neha probal erzelmi zsarolni az egyedulletevel, de meg igy is megerti, hogy ez az elet rendje. Ha komolynak tartod a kapcsolatot, nem kerdes, hogy menj at. A tobbi nap meg mindig anyukade.
2018. dec. 23. 07:46
 23/36 anonim ***** válasza:
89%

Természetesen a te dolgod.

Az én anyámnak sincs senkije, ezért is élek vele.

De ebben a konkrét helyzetben természetesen elmennék. Azzal, hogy a 24-ét és még egy napot vele töltök, úgy érezném, hogy eleget tettem érte, egy nap saját program szerintem minden további nélkül belefér.

2018. dec. 23. 08:02
 24/36 anonim ***** válasza:
85%

Anyukád helyében ragaszkodnék hozzá, hogy elmenj.

A barátod családja a gyerekük párját hívta meg, vagyis téged. Egyáltalán nem udvariatlanság, hogy anyukádat nem hívták meg. Tőled tűnik furcsának, hogy elvárnád.

Az rendben van, hogy a karácsony családi ünnep, de nem kell, hogy arról szóljon, hogy üljünk otthon együt családilag 3 napon keresztül és egy pár órára sem hagyhatjuk egyedül a másikat.

2018. dec. 23. 08:51
 25/36 anonim ***** válasza:
86%
A meghívás egynapos, ahogy olvasom, karácsony első napjára szól. A három napból kettőt is anyukáddal tölthetsz, ha elmész a barátodékhoz. Ez igazán nem az a kategória, hogy egyedül hagyod.
2018. dec. 23. 09:00
 26/36 anonim ***** válasza:
83%
Végigolvastam a válaszokat. Úgy tűnik, egyikőtök sem érett meg arra, hogy leváljon a szüleiről. Úgy sejtem, a barátodnak szoros és összetartó családja van, ami nehezen engedi a saját útját járni az övéinek. Téged pedig az anyukád tart fogva. Nehéz dolgotok lesz.
2018. dec. 23. 09:12
 27/36 anonim ***** válasza:
77%

bár bocs de miért hívnám meg a fiam barátnőjének az anyját karácsonyozni magamhoz????

nekem senkim idegen embereket meg nem fogok pont egy családi összejövetelre meghívni

majd esetlegesen akkor ha már a fiamék házasok

de akkor sem pont karácsonykor...

amúgy én a lány helyébe elmennék

az anyám lelki élete nem az én gondom és simán kibir egy napot nélkülem

26.-ra meg átjönne hozzám a barátom és akkor együtt lennénk hárman

2018. dec. 23. 09:17
 28/36 anonim ***** válasza:
72%
Őszintén kérdező. meddig akarod anyudat tutujgatni? Viszed nyaralni is majd ahelyett hogy a pároddal kettesben mennétek? Viszed a házasságodba is? Esetleg a nászutadra? Anyukám özvegy, egyedül él-ami NEM jelenti azt hogy magányos , vannak barátai, hobbijai- és ő SOHA nem tűrné hogy feladjam az életemet, mert nem akarom őt egyedül hagyni. És ez a normális. Van saját élete, nem várja el hogy nekem ne legyen. Ettől még sűrűn találkozunk, van közös programunk, de nem arról szól egyikünk élete sem hogy jaj ne hagyjuk egyedül a másikat.
2018. dec. 23. 10:05
 29/36 anonim ***** válasza:
54%

Azt írtad 3 éve együtt vagytok és ez miért most merül fel xsak benned?

Tavaly és tavaly előtt hogy volt ?

2018. dec. 23. 10:39
 30/36 anonim ***** válasza:
32%

Aki egyedül van, azt tutujgatjuk, ha vele vagyunk, akivel meg társaságban vagyunk, azt nem? Az oké? Csak érdekel ez a logika.

Biztos anyummal lennék, voltam is mindig, de vele is akartam lenni, nem volt savanyú képem, hogy vele KELL lenni.

2018. dec. 23. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!