Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyós, após, ellenem van,...

Ha anyós, após, ellenem van, és éreztetik, illetve mondják is a páromnak, hogy rosszul döntött mellettem, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én vagyok a nő, mindketten 30 évesek vagyunk, és együtt élünk már 3 éve, párkapcsolatban pedig lassan 6 éve.

A párom szülei sajnos még mindig nem fogadtak el, sőt az édesapja szokta mondani, hogy én milyen rossz választás vagyok, és manipulálom. Ami egyáltalán nem igaz. A páromról tudni kell, hogy elég akaratos személyiség, sokszor az van amit ő mond, szóval nem hogy nem akarnám, de nem is tudnám manipulálni. Párom szerint ne stresszeljek ezen ennyit, mert a szülei soha egyik párját sem fogadták el, mindet megpróbálták kitúrni. De engem ez mégis zavar, és rosszul esik, hogy így gondolnak rám. Próbáltam velük jóban lenni, egy időben párom is mondta, hogy már kezdenek megkedvelni, de utána valahogy mindig visszafordult az egész. Legutóbb azért, mert egy vitánál párom mellé álltam az édesanyjával szemben. Utána az édesanyja azt hazudta az apjának, hogy eleve miattam alakult ki a vita, és én tehetek róla. Párom apukája pedig közölte párommal, hogy én manipulálom, és mennyire rossz hatással vagyok rá.

Nagyon rosszul esnek ezek. Mostanában párom egyedül látogatja meg a szüleit, mert tudjuk mennyire nem örülnének nekem, és ezért párom inkább egyedül megy.

Az én szüleim oldaláról szerencsére nincs ez. Már a legelején elfogadták páromat, és soha nem akarták, hogy szakítsunk.

Egyszerűen nem értem miért jó ez a szüleinek. Párommal boldogok vagyunk, van egy közös vállalkozásunk, egy közös életünk.

2023. febr. 27. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"A párom szülei sajnos még mindig nem fogadtak el, sőt az édesapja szokta mondani, hogy én milyen rossz választás vagyok, és manipulálom."

Nekem egyszer mondanának a szüleim ilyet a páromról, úgy kiosztanám őket, hogy köpni-nyelni nem tudnának.

2023. febr. 27. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem ezt úgy oldotta meg hogy ha én nem kellek oda akkor ő sem megy. Évekig nem voltam jó, szidtak ok nélkül. Erre a férjem bekeményített és ő sem ment. Na ez használt. Megértették hogy együtt vagy sehogy. És utána kimondottan jó lett velük a kapcsolatunk.
2023. febr. 27. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Hát, nehéz.

Eleve egy akaratos személy mellett kötötték ki, tehát nem lehet magas az önbizalmad. Alapból van megfelelési kényszer benned, amit ilyen barátságtalan környezetben nehéz kielégíteni. Javaslom, koncentrálj a munkádra vagy a magánéleted egyéb területére.

2023. febr. 27. 17:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Te mindent megtettél, a te lelkiismereted tiszta lehet. Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni.
2023. febr. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!