Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyós, após, ellenem van,...

Ha anyós, após, ellenem van, és éreztetik, illetve mondják is a páromnak, hogy rosszul döntött mellettem, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én vagyok a nő, mindketten 30 évesek vagyunk, és együtt élünk már 3 éve, párkapcsolatban pedig lassan 6 éve.

A párom szülei sajnos még mindig nem fogadtak el, sőt az édesapja szokta mondani, hogy én milyen rossz választás vagyok, és manipulálom. Ami egyáltalán nem igaz. A páromról tudni kell, hogy elég akaratos személyiség, sokszor az van amit ő mond, szóval nem hogy nem akarnám, de nem is tudnám manipulálni. Párom szerint ne stresszeljek ezen ennyit, mert a szülei soha egyik párját sem fogadták el, mindet megpróbálták kitúrni. De engem ez mégis zavar, és rosszul esik, hogy így gondolnak rám. Próbáltam velük jóban lenni, egy időben párom is mondta, hogy már kezdenek megkedvelni, de utána valahogy mindig visszafordult az egész. Legutóbb azért, mert egy vitánál párom mellé álltam az édesanyjával szemben. Utána az édesanyja azt hazudta az apjának, hogy eleve miattam alakult ki a vita, és én tehetek róla. Párom apukája pedig közölte párommal, hogy én manipulálom, és mennyire rossz hatással vagyok rá.

Nagyon rosszul esnek ezek. Mostanában párom egyedül látogatja meg a szüleit, mert tudjuk mennyire nem örülnének nekem, és ezért párom inkább egyedül megy.

Az én szüleim oldaláról szerencsére nincs ez. Már a legelején elfogadták páromat, és soha nem akarták, hogy szakítsunk.

Egyszerűen nem értem miért jó ez a szüleinek. Párommal boldogok vagyunk, van egy közös vállalkozásunk, egy közös életünk.

2023. febr. 27. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Te semmit ne tegyél, párod pedig növesszen tököt.
2023. febr. 27. 13:39
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Párod döntése a lényeges ugy is.
2023. febr. 27. 13:45
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

"Legutóbb azért, mert egy vitánál párom mellé álltam az édesanyjával szemben."

Mondjuk egy anya-fia vitában pont nem kéne a feleségnek megszólalnia.

Máskor légy okosabb. Ők sokkal régebb óta ismerik egymást, majd lerendezik a vitát egymás között.

2023. febr. 27. 14:00
 4/14 A kérdező kommentje:
3-as, ha kéri az anyós az én véleményem is, akkor nem tudok mit csinálni.
2023. febr. 27. 14:10
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Ja, ezt nem írtad. Így más a véleményem.

Hát nézd, ha ilyen subribunkó valaki, hogy a véleményedet kéri, aztán megsértődik, hogy nem neki adtál igazat, akkor ne küzdj a szimpátiájáért. Jól teszitek, hogy a férjed egyedül megy hozzájuk, gondolom neked sem hiányzik a társaságuk. Mondjuk én a férjed helyében is ritkán mennék. És esetleg megmondanám a szüleimnek, hogy ha nem fogadják el a feleségemet, ez egyre csak ritkulni fog.

2023. febr. 27. 14:16
 6/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom, igazából nagyon sok momentum van még, csak szerettem volna röviden összefoglalni.

Eleve azt, hogy nem akarnak a párom mellett látni, sem a szemembe mondják, sőt amikor látnak, mindig megölelnek meg megpuszilnak. Páromtól tudom mit mondanak a hátam mögött, illetve volt, hogy én is hallottam. Egy ilyennél párom beszélt telefonon az apjával, és mivel sokszor kihangosítja a telefonját amikor otthon vagyunk, mindent hallottam, hogy engem nem kedvelnek, hogy mennyire rossz vagyok, stb.

Párom egyébként mellettem van teljes mértékben. Mondta is nekik, hogy én a társa vagyok, és hagyjanak békén, de sajnos semmit nem ért. Mostmár elég ritkán megy egyébként a párom hozzájuk. Korábban volt, hogy egész hétvégére mentünk, ott is aludtunk, de mostmár párom nem alszik ott, és kb havonta, kéthavonta megy egy napra.

Csak attól még nyilván rossz ez mindkettőnknek.

És tényleg próbáltam nyitni feléjük, miután összeköltöztünk párommal, elhívtuk őket hozzánk, egy vacsorára, nagyon sokat tettünk azért a napért, de végül közölték, hogy elfoglaltak, majd máskor. Az a máskor pedig soha többé nem jött el. Sőt párom apja akkor akart eljönni amikor mi nyaraltunk, nem is tudjuk miért.

2023. febr. 27. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

Mit tegyetek?

Ignorálni kell őket.

Nekik senki sem elég jó, kár feleslegesen pedálozni.

A párod csak had menjen egyedül hozzájuk, te meg kerüld őket és kész.

Nem erőszakolhatod ki, hogy szeressenek téged, de elég gáz viselkedés az a részükről, hogy még csak el sem fogadnak. Őket minősíti.

Remélem, gyerek nincs.

Mert ha eddig a párod nem állt ki melletted és nem tudta elérni a saját szüleinél, hogy legalább viselkedjenek, így én nem terveznék hosszú távra.

Ha bármi miatt megorrol rád a pasi, rohanni fog az anyjáékhoz és neked lőttek.

2023. febr. 27. 15:01
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

"A párom szülei sajnos még mindig nem fogadtak el, sőt az édesapja szokta mondani, hogy én milyen rossz választás vagyok, és manipulálom."

Tipikusan a ket dudas egy csardaban esete. Hat ezert van az allandosult feszko, jobbra ne nagyon szamits. Max. ahogy irtad, szinte no contact az egyeduli megoldas. Ilyen karakterekkel megbeszelni semmit nem lehet, mert nem ertik.

2023. febr. 27. 15:02
 9/14 anonim válasza:
100%
Érthető, hogy fáj - a nem elfogadás, hisz te a tőled telhetőt megtetted. De mivel a szülők - szabad döntésük alapján - úgy döntöttek, hogy nem kérnek belőled, ezért ezt el kell fogadnia. És azt is jó, ha tudod, hogy a boldogságodhoz, nincs szükséged mások elfogadására. Szerintem inkább az Önszeretetre fordítsd az energiádat, sokkal felszabadítóbb.
2023. febr. 27. 16:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

6 eve vagytok egyutt, te mire varsz meg? A budos eletben nem beszelnek veluk tobbet.

De ezt ugy mar a 2. honaptol kezdve megcsinaltam volna, ha egyszer ilyen undorito emberek.

En aztan nem alazom meg magam azzal, hogy hazhoz megyek a pofonert.

2023. febr. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!