Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire ciki ha soha nem...

Mennyire ciki ha soha nem használtam otthon varrógépet, nem tudok vele varrni, és most hogy összeköltöztünk ( varrógép híján), az anyósom szegi be a két függönyömet?

Figyelt kérdés
El akartam vinni a függönyöket varrónőhöz,hogy majd ő megcsinálja, de az anyósom addig erőszakoskodott, hogy ő megvarrja mert így megspórolunk xy összeget. Én nagyon kedves gesztusnak tartom,de félek,hogy majd emiatt kibeszél másoknak.
2023. febr. 23. 22:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
21%

"Viszont géppel varrni, vagy zoknit stoppolni nem tartottam szükségesnek okítani, mert magam sem tudok."

De itt az anyja tud.

2023. febr. 24. 12:43
 32/46 anonim ***** válasza:
72%

26, 30!

Menjetek már a fenébe a hülyeségekkel, de tényleg!

Miért kellene egy férfinek varrogatnia, ha nem érdekli? Én sem tudok autót szerelni, mert nem érdekel a férjem viszont szívesen csinálja. A nyakatekert "egyenlőségi" lózungjaitok szerint ez tőlem is elvárás lenne, de tojok bele.

Ettől én még semmivel nem vagyok kevesebb tőle!

2023. febr. 24. 12:44
 33/46 anonim ***** válasza:
80%

50 felett vagyok, és nem tudok géppel varrni (pedig anno a nénikém is, anyám is tanítgattak, sőt suliban is tananyag volt általános 8. osztályban).

A függönyt elviszem varrónőhöz, vagy eleve úgy rendelem meg, hogy benne van a szegés is, ráncolás is a kívánt méretre.

Nem kell ebből problémát csinálni.

2023. febr. 24. 12:47
 34/46 anonim ***** válasza:
41%

"Miért kellene egy férfinek varrogatnia, ha nem érdekli?"

Miért kéne egy nőnek, ha nem érdekli?

2023. febr. 24. 12:48
 35/46 anonim ***** válasza:
70%

Hol olvastad te szerencsétlen, hogy KELL?

A kérdés arról szól, hogy ciki e a varrni tudó anyósnak odaadni a függönyt?

...és ezt a kérdést eleve nem értette 99,9%, hogy miért lenne ciki.

2023. febr. 24. 12:55
 36/46 anonim ***** válasza:
43%
Vannak akik annyira sikertelenek a párkeresésben, hogy gyűlölik a férfiakat és ezt minden lehetséges fórumon ki is nyilvánítják. Természetesen irreális túlzásokba esve. Nem is értem, hogy egy ilyen témába hogy lehet belekeverni a férfiakat!
2023. febr. 24. 13:00
 37/46 anonim ***** válasza:
32%
Én nem szeretném, ha olyan férjem lenne, hogy függönyt varrogat, vagy terítőt hímez. De ez én vagyok!
2023. febr. 24. 13:02
 38/46 anonim ***** válasza:
41%
Nyilván a kérdező azért gondolja, hogy ki fogják beszélni, mert *nő létére* nem tud varrni. Ha nem tudna autót szerelni, nem hiszem, hogy félne attól, hogy kibeszéli az anyós.
2023. febr. 24. 13:08
 39/46 anonim ***** válasza:
61%

Hát pedig az itteni beteg szemlélet szerint csúnya dolog, hogyha nem tud autót szerelni, miközben a férje a szobában varrja fel a függönyt! :D

2023. febr. 24. 13:22
 40/46 anonim ***** válasza:
81%

Nem ciki.

Nekem az lenne, mert anyós hazug és pletykás.

Nekem nem adta ide a varrógépét (amit a hugától kapott használtan) mert egy irigy dög.

Varrni meg nem tud, ott őrizgeti. :D

Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy varrógépet (Lidl) és magam varrtam meg a függönyöket, meg az átalakítandó ruhákat.

Amúgy egy függöny megvarrása nem egy nagy tudomány. Befűzöd a cérnát a gépbe + beállítod az öltéshosszt a használati utasítás szerint, utána meg csak behajtod az anyag szélét és ügyelsz az egyenességre a varrás során.

2023. febr. 24. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!