Mennyire ciki ha soha nem használtam otthon varrógépet, nem tudok vele varrni, és most hogy összeköltöztünk ( varrógép híján), az anyósom szegi be a két függönyömet?
"Viszont géppel varrni, vagy zoknit stoppolni nem tartottam szükségesnek okítani, mert magam sem tudok."
De itt az anyja tud.
26, 30!
Menjetek már a fenébe a hülyeségekkel, de tényleg!
Miért kellene egy férfinek varrogatnia, ha nem érdekli? Én sem tudok autót szerelni, mert nem érdekel a férjem viszont szívesen csinálja. A nyakatekert "egyenlőségi" lózungjaitok szerint ez tőlem is elvárás lenne, de tojok bele.
Ettől én még semmivel nem vagyok kevesebb tőle!
50 felett vagyok, és nem tudok géppel varrni (pedig anno a nénikém is, anyám is tanítgattak, sőt suliban is tananyag volt általános 8. osztályban).
A függönyt elviszem varrónőhöz, vagy eleve úgy rendelem meg, hogy benne van a szegés is, ráncolás is a kívánt méretre.
Nem kell ebből problémát csinálni.
"Miért kellene egy férfinek varrogatnia, ha nem érdekli?"
Miért kéne egy nőnek, ha nem érdekli?
Hol olvastad te szerencsétlen, hogy KELL?
A kérdés arról szól, hogy ciki e a varrni tudó anyósnak odaadni a függönyt?
...és ezt a kérdést eleve nem értette 99,9%, hogy miért lenne ciki.
Hát pedig az itteni beteg szemlélet szerint csúnya dolog, hogyha nem tud autót szerelni, miközben a férje a szobában varrja fel a függönyt! :D
Nem ciki.
Nekem az lenne, mert anyós hazug és pletykás.
Nekem nem adta ide a varrógépét (amit a hugától kapott használtan) mert egy irigy dög.
Varrni meg nem tud, ott őrizgeti. :D
Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy varrógépet (Lidl) és magam varrtam meg a függönyöket, meg az átalakítandó ruhákat.
Amúgy egy függöny megvarrása nem egy nagy tudomány. Befűzöd a cérnát a gépbe + beállítod az öltéshosszt a használati utasítás szerint, utána meg csak behajtod az anyag szélét és ügyelsz az egyenességre a varrás során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!