Mennyire ciki ha soha nem használtam otthon varrógépet, nem tudok vele varrni, és most hogy összeköltöztünk ( varrógép híján), az anyósom szegi be a két függönyömet?
Éesanyám varrónő.
Direkt, soha nem tanított meg nővéremet és engem varrni a gépen.
Nem akarta, hogy mi is varrónők legyünk.
Persze most szívom a fogam, sokszor olyan jó lenne, és egyszerű leülni megcsinálni valamit. De fosok, hogy elvarrom az ujjam, azt sem tudom hogyan kell beállítani a gépet.
Nem. Helyette még mindig anyámhoz cipeljük a varrnivalót. 🤦♀️
Én lepontoztalak és el is mondom, hogy miért.
Itt géppel varrásról szólt a kérdés és ez már a nők nagy részére sem jellemző, hát még a férfiakra, kivéve, ha az utóbbiak szabók.
Nem arról van szó, hogy egy egyedülálló pasi ne tudjon felvarrni a sliccére egy gombot, hanem arról, hogy megvarrjon egy függönyt!
És légy szíves, ezt ne keverd a főzéssel, mert ennie mindenkinek muszáj nemtől függetlenül, felporszívózni, mosni is szükséglet, de függönyt varrni nem létszükséglet!
Én anyaként MINDENT megtanítottam a fiamnak, kifogástalanul főz, mos, takarít, ellátja magát, soha nem fog egy nőt házicselédként tartani. Viszont géppel varrni, vagy zoknit stoppolni nem tartottam szükségesnek okítani, mert magam sem tudok.
Ne essünk már túlzásokba Asszonytárs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!