Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire ciki ha soha nem...

Mennyire ciki ha soha nem használtam otthon varrógépet, nem tudok vele varrni, és most hogy összeköltöztünk ( varrógép híján), az anyósom szegi be a két függönyömet?

Figyelt kérdés
El akartam vinni a függönyöket varrónőhöz,hogy majd ő megcsinálja, de az anyósom addig erőszakoskodott, hogy ő megvarrja mert így megspórolunk xy összeget. Én nagyon kedves gesztusnak tartom,de félek,hogy majd emiatt kibeszél másoknak.
2023. febr. 23. 22:06
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
87%
Ha megnyugtat az én anyósom az ő anyósához hordta a nadrágokat felvarrni vagy a függönyt beszegni, amíg 2 éve a mama meg nem halt. Nincs ebben semmi.
2023. febr. 23. 23:00
 12/46 anonim ***** válasza:
79%
Eleg buta ha emiatt cikizne. Nem kell mindenhez erteni
2023. febr. 23. 23:07
 13/46 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz,ha érdekel a dolog,akkor megkéred, hogy mutassa meg, hogy kell géppel varrni. Vagy csak simán megköszönöd a szívességet vagy legközelebb elviszed varrónőhöz... Minden szakmához nem lehet érteni, meg vonzodni sem.
2023. febr. 23. 23:08
 14/46 anonim ***** válasza:
82%
A többségbe tartozol
2023. febr. 23. 23:15
 15/46 anonim ***** válasza:
32%

Na. Alljon meg a nagy menet! 😀😀 Ugyanis: tegyuk a kerdest fel mas szogbol: a te PARODNAK ez mennyire ciki hogy O nem tudja beszegni a 2 fuggonyotoket???

Hogy a parod miert nem tudja megvarrni??

Ehhhh imadooom amikor elojon az oskori noi dolgok csak a noi dolgok.. jaj. A PARODra :D nezve: is ugyanoly Gaz!

😀😀😀

2023. febr. 23. 23:18
 16/46 anonim ***** válasza:
31%

Miert nem tudja a ferfi parod: megvarrni! Ugyanolyan CIKI! 😀😀

(Amugy nem ciki) viszont miert mindig a nokre nezve jon az ilyesmi!! Miert????????

A ferfiak is megtanulhatnak varrni a rosssssebb egye mar meg !! 🤣

2023. febr. 23. 23:19
 17/46 anonim ***** válasza:
75%

Manapság már az sem ciki, ha valaki nem tud főzni, hanem minden nap rendel meg szendvicseken él...

A varrás tudománya nem alapelvárás a mai világban! Ha az lenne, nem léteznének varrodák!

2023. febr. 23. 23:21
 18/46 anonim ***** válasza:
78%
Mondok ennél "cikibbet". Nekünk van varrógépünk, és a férjem varrt vele. Én nem tudok, sőt, félek tőle.
2023. febr. 23. 23:41
 19/46 anonim ***** válasza:
29%

Egyáltalán nem ciki, de nézd meg előtte, hogy hogy varr az anyós, mert az már ciki lesz, ha adott esetben a hullámos tákolmányhoz kell jó pofát vágnod, majd 5 évig nézegetned a házban. Azért írom csak, mert nagyon kevés embert ismerek, aki szépen tud varrni és jóval többet, akinek nem megy az egyenes se, de csinálja...

Az miért nem opció, hogy kölcsönkéred a gépét?

2023. febr. 24. 00:16
 20/46 anonim ***** válasza:
9%

Én ezt úgy értem senkinek sincs varrógépe, az anyós készíti el kézzel.

Ez egyrészt nem ciki, mert biztos jó elfoglaltság neki, élvezettel csinálja. Másrészt ciki mert aki nem kétbalkezes annak alapkészség lenne, hogy tudja használni a tűt és a cérnát.

2023. febr. 24. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!