Az anyósom elkezdett apróságok miatt kötekedni velem. Hogyan reagáljam le?
Egyáltalán nem titkolja, hogy a karácsony miatt haragszik még mindig, azóta is hallgatom, hogy 30 éve a fiaival karácsonyozik és képes voltam belerondítani a családi hagyományokba. Van némi probléma a fejében. Még egy ilyen eset és tényleg visszaszólok kicsit keményebben, mert hiába ő a férjem anyukája és idősebb, de azért a tisztelet nekem is jár. Sose volt egy tündéri anyós, szóval engem annyira nem zavar, ha rossz lesz a kapcsolat, csak a férjem miatt nem szeretném ezt. Szerencsére legalább az apósom normális és amikor ketten jönnek át akkor ő kordában tartja.
Ezt a sógornő/nem sógornő témát én se értem, mert szerintem minden családban így nevezik és ezzel is csak 2 hónapja van baja.
Ki kell állnod magadért és meghúzni a határokat, akár megbántod vele akár nem. Ha nem megy, akkor pszichológus tud segíteni ebben (nekem is ő segít).
Hasonló helyzetben vagyok, én anyósom is meg van sértődve a karácsony miatt, ugyanez a gondja hogy belerondítottam a családi hagyományaikba. Ez van, így járt. A férjem leállította, de idő kérdése hogy mikor rág be megint valami f*szságon mert nem tudja elfogadni hogy a kicsi fia felnőtt és családot alapított.
Szóval mindenképp tanulj meg kiállni magadért, mert ha ezt meg is oldjátok, előbb utóbb úgyis lesz valami megint, és most láthatod hogyan kezeli az ilyen problémákat. Neked kell megtanulnod rövidre zárni.
Ezek után egyetlen karácsonyt sem töltenék nála, az qva élet.
De már vissza is szóltam volna olyat, hogy a gatya meggyulladt volna rajta. Mi az, hogy rád szól, mint egy taknyos gyerekre? Te hogyhogy nem küldted még el a francba, meg a férjed sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!