Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vicces anyós/após sztorik?

Vicces anyós/após sztorik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szenyor Chef mekkora egy kamu gép.

Itt ezt irja amott meg azt.

Felirhatnád mikor mit hazudsz.

Amúgy hol adják a sört ládában?

És milyen ládában?

Vidéken vagy falun? :D

Te városi paraszt gyerek!

2023. márc. 14. 18:17
 12/13 Senior Séf ***** válasza:

Nem szoktam reagálni a személyeskedő kommentekre, de az, hogy nyíltan hazugnak nevezel, meghaladja a tűrőképességemet.

Egyszer ezt írom, egyszer azt? Mutass rá,, kérlek, hol teszem ezt? Nem is tehetem, mert ellentétben veled, névtelen nyikhaj barátom, mindenhol a nevemet feltüntetve írok választ.

Hol adják a sört ládában? Nos, 40 éve, amikor az eset történt, még csak üveges sör létezett, azt pedig ládában, ha úgy tetszik, rekeszben árulták.

Vidéken, vagy falun? "40 évvel ezelőtt az első feleségem vidéki szüleinél ünnepeltük..."

Te városi paraszt gyerek! Fején találtad a szöget. Városban (megyeszékhelyen) születtem, de a nyarakat rendre a vidéki nagyszüleimnél töltöttem. Illetve hogy őszinte kegyek, többet lógtam a közeli erdőben, mint náluk, ahol ugye mindig volt a gyerekre szabott munka is. Aztán 40 évesen, amikor a csemetéim már hellyel.közzel önállóak voltak, be kellett látnom, hogy városban csak LAKNI lehet, ÉLNI nem, végképp vidékre költöztem. És amíg a kezemet emelni tudom, nem is fogok visszaköltözni.

Ha esetleg valami még mindig nem tiszta, ENGEM megtalálsz, mert én ne rejtőzök névtelenség mögé, int te, meg az ezt az oldalt használók 95%-a.

2023. márc. 15. 09:44
 13/13 anonim ***** válasza:
33%

Attól mert valakinek látszik a nick neve akkor már ismert és nem búj el a névtelenség mögé?

Amúgy miért irtad le az életed?

2023. márc. 15. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!