Legdurvább anyós sztorik?
Mi volt a legdurvább anyós sztorid ?
Nagyon kíváncsi vagyok.
31 F vagyok
Megismertem 2 hónapja egy 22 éves lányt,randizgatunk találkozgatunk,járunk egymással és nemrég bemutatott az anyjának.
Pár éve mikor 25-26 voltam elszoktam járni a városban egy discoba
(pirate)
Itt főleg retro számokat adnak és az idősebb korosztály jár ide
( 25 év alatt és megfelelő ruha nélkül be se engednek)
Szóval a lényeg évekkel ezelőtt abban a discoban kavartam az anyjával,tánc csók
És utána felvittem magamhoz az akkori albérletemben,most bevallom itt neked
akkor emlékszem olyan részeg voltam hogy nem állt annyira fel hogy legyen szex,csak megu..aztam,ki..altam ő pedig le..opott és utána együtt aludtunk.
Jó múltkor a barátnőm bemutatott az anyjának,egyből felismertem és láttam rajta,hogy ő is felismert
De kínosan,feltűnően nemszóltunk egymáshoz...
Kint voltam a bécsi karácsonyi vásárban ezelőtt 25 éve, hoztam anyukának karamellás szappant. Juj, nagyon örült neki. Szép kis barna papír dobozban volt, masnival, nagyon jó karamella illata volt.
Következő alkalommal újságolja, hogy nagyon FINOM volt, kicsit kemény, nem túl édes, de MEGETTE mind.
Nem szóltam neki semmit. Meghagytam a hitben, hogy egy szép nagy darab karamellát elrágcsált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!