Mennyi ideje voltatok együtt párotokkal, mire a szüleiteket bemutattátok egymásnak? Csak összehívtátok őket vagy volt valami alkalom? Mennyire éltek távol egymástól és hol volt a találkozás helyszíne? (Félúton valahol vagy az egyik családnál?)
Na és persze..
Hogy ment a megismerkedés?
Mit szóltak egymáshoz a szülők?
Ti hány évesek voltatok?
- 3 éve vagyunk együtt párommal, még nem ismerik egymást a szüleink, de már úgy érzem ideje lenne, mert tényleg komoly a kapcsolatunk.
- Elég távol él egymástól a két család (illetve a szülők), de autóval talán nem olyan vészes, mintha tömegközlekedne az ember.
- Én 20 éves nő vagyok, párom 22 éves férfi.
Köszönöm, ha segítetek pár személyes kis történettel, esetleg tanáccsal! 😊
Soha nem mutattuk be. Minek? 2 tanús esküvőnk volt, gyereket nem akarunk. Egyszerűen nincs is olyan alkalom, ahol találkoznának. Ilyen fiatalon (huszonévesen) meg pláne még csak eszembe sem jutott ilyesmi.
Egyébként általában azt látom ilyen helyzetekben, hogy a szülőpárok a legkevésbé sem illenek össze, az egyik család szülői többnyire rettentő cringe emberek, és csak egy kínos feszengésbe torkollik az egész.
Az eljegyzesunk utan (4 ev) talalkoztak eloszor. 250 km van a ket csalad kozott, igy annyira nem eroltettuk az evek alatt, de gondoltunk, hogy azert mar eljegyzes utan illene valamit osszehozni, hogy ne az eskuvon talalkozzanak eloszor :D
Etterembe mentunk, a ferjem szulei utaztak igazabol hozzank, mert ok tudtak nalunk aludni, mi pedig egy varosban elunk a szuleimmel.
9!
Engem most kimondottan érdekel, hogy egy konkrét kérdésre adott konkrét valaszon mit lehetett lepontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!