Mennyi ideje voltatok együtt párotokkal, mire a szüleiteket bemutattátok egymásnak? Csak összehívtátok őket vagy volt valami alkalom? Mennyire éltek távol egymástól és hol volt a találkozás helyszíne? (Félúton valahol vagy az egyik családnál?)
Na és persze..
Hogy ment a megismerkedés?
Mit szóltak egymáshoz a szülők?
Ti hány évesek voltatok?
- 3 éve vagyunk együtt párommal, még nem ismerik egymást a szüleink, de már úgy érzem ideje lenne, mert tényleg komoly a kapcsolatunk.
- Elég távol él egymástól a két család (illetve a szülők), de autóval talán nem olyan vészes, mintha tömegközlekedne az ember.
- Én 20 éves nő vagyok, párom 22 éves férfi.
Köszönöm, ha segítetek pár személyes kis történettel, esetleg tanáccsal! 😊
Párommal 3 hónapja voltunk együtt és pont a szalagavatónkon találkoztak először. Volt hogy közös kirándulásra mentünk a szülőkkel, vagy vacsora stb.
Azóta a szüleim elváltak, párom anyja meg fagatt róluk, mert nem képes elfogadni.
Mostohaanyám sohasem találkozott velük, nem is baj, ő a párommal is csak 6 év után - így is sikerült bemutatkoznia, szóval... Szánalom az a nő, komolyan.
Apa kb. 4 év után.
Hát, anyu találkozott apóssal, anyóssal is viszonylag korán, mikor a férjem még nem is ismertem :D
Az ofőm és a fizikatanárom ugyanis a szülei, anyám meg kva lelkesen ját hozzám fogadóórára, mert csak jót hallott, kellett neki a tesóim szidása után valami komepnzáció. :D
Konkrétan bemutatva sosem lettek, apámmal nem is találkoztak még, anyámmal is csak véletlenül futottak össze párszor amikor jöttek a gyerekek szülinapjára
(10 éve vagyunk együtt)
Ja , utolsó vagyok, és nem írtam a korokat.
Én 23-éves voltam, párom 26, akkora már féléve együtt éltünk itt Pesten, és a bemutatás után rá egy évre házasodtunk össze.
"Anyósomat en sem ismerem, nemhogy anyámék, mivel nem tudja elfogadni, hogy a fiának más nő is van az eleteben rajta kívül. 10 évevagyunk együtt, 5 eve házasok, 2 gyerekünk van. A gyerekeket sem ismeri."
A gyerekek mennyit tudnak róla? Mit meséltek nekik róla? Főleg a férjed, hogy miért nem találkozik sose az anyjával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!