Hogy mondjam meg anyós és após jelöltnek, hogy nem szeretném ha találkoznának a szüleimmel?
A párom szülei okos, kedves kúltúrált diplomás emberek. Nagyon jó náluk a szülő-gyerek kapcsolat.
Ellenben az én szüleim nem valami okosak (ami nem baj) és párosul hozzá egy nagyon nyers stílus is. Kedv függő hogyan viselkednek. Ráadásul a másik anyagi helyzete is nagyon szokta érdekelni őket. Van hogy szóvá is teszik, "de jól megy neked....".
Plussz nem is kíváncsiak rám. Besikerült gyerek vagyok. Mindig úgy kezeltek mint egy fölösleges kellemetlen valakit. Olyan fokú érdektelenséget mutatnak felém hogy az érthetetlen. Pl.: Egyszer régen megvert az akkori párom akivel éltem. Sírva hívtam fel a szüleimet és kértem hogy jöjjenek értem. Anyám azt válaszolta a telefonban, hogy "nincs kedvem kocsikázni. Beszéljétek meg."
A páromat még csak-csak bemutatnám. Bár rá sem kíváncsiak. De a szüleit képtelen vagyok. Nem szeretném hogy találkozzanak. Hogy mondjam meg ezt nekik? A fentebb említett példát nyilván nem fogom mondani nekik.
Hogyan mondjam el neked, amit nem lehet, mert szó az nincs, csak képzelet...
Mondd el nekik egyszerűen, ahogy most itt elmondtad nekünk, idegeneknek.
Amúgy a cooltoorált (kúltúrált) még mindig rövid "u" mindenütt: kultúra, de kulturált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!