Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sznob lenne az anyósom, vagy...

Sznob lenne az anyósom, vagy jogosan gondolta?

Figyelt kérdés
A párom nemesi családból származik, 4 hónapja volt az esküvő, most először volt az hogy az én anyukámnál voltunk vendégségbe ( az egész család) ,és ő főzött . Nagyon jól kijönnek és szeretik egymást anyukámmal.Minden rendben ment, amíg meg nem látta az evőeszközöket ( sima ikeás) félrehívott minket anyukámmal, és elmondta hogy nagyon nem akar megbántani , de ő csak ezüsttel tud enni mivel kiskora óta csak azzal evett, így ezt nem akarja ezt megtörni, inkább csomagoljuk el neki és majd hazaviszi és otthon megkóstolja, jól vettük mindketten de engem kicsit megbántott meg anyukám is elszomorodott, hiszen most volt nála először. Az én családom sokszor volt náluk vendégségbe és tényleg nagyon adnak erre ,Zsolnay és herendi étkészletek, minden alkalomhoz más, sőt még egyszer említették is hogy az ezüst étkészletet egy neves ötvös készítette az 1700as évek elején a családnak. Ez sznobság lenne hogy nem eszik az ikeás kanállal? Vagy ti is így tennétek a helyében? Én valahol megértem, de azért rosszul esett hogy csak ült ott, az apósomnak pl nem volt baja semmivel nagyon boldogan evett, mindenki más is.

2023. jan. 29. 19:20
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
66%
Legközelebb ha hívjátok őket, jelezzétek előre, hogy anyósnak külön kanállal készültök. Aztán amikor megérkeznek és asztalhoz ülnek, várja anyóst a tányérja mellett egy műanyagkanál.
2023. jan. 30. 11:41
 52/57 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, de ez úgy baromság, ahogy van… El nem tudom képzelni, hogy a rettenetesen gazdag anyósod még életében nem volt étteremben, soha nem nyaralt. Szerintem ilyen helyeken már kénytelen volt ezüstön kívül mást is a szájába venni.
2023. jan. 30. 15:43
 53/57 anonim ***** válasza:
74%
Nemesi származású vagyok,van örökölt ezüst étkészletünk( amit karácsonykor veszünk elő), mégis imádok bolhapiacra járni vagy lomizni. Beképzelt arra ami a nemességből maradt neki. Nekem is van címerem és kutyabőröm,mégsem lennék ilyen paraszt,plusz az ikea jó minosegnek számít, nem értem anyósod. Szimplán bunkó, plusz egy nemesnek pont hogy tudnia kéne udvariasan viselkedni.
2023. jan. 30. 16:05
 54/57 anonim ***** válasza:
84%
#45 Engem biztos nem, én semmilyen tulajdonommal nem kérkedek.Épp most csesztek le, hogy a vendégeknek sem mutogatom soha a legértékesebb gyűjtői darab étkészleteimet.:D
2023. jan. 30. 21:37
 55/57 anonim ***** válasza:
69%

54.

Hörcsögök módjára éltek.

2023. jan. 30. 21:40
 56/57 anonim ***** válasza:
77%
Jót röhögtem köszi. 😅 Ez legalább nem volt ötlettelen unalmas kamu. 😅👍
2023. jan. 31. 10:47
 57/57 anonim ***** válasza:
77%

Miért nem törölted arcon egy kesztyűvel mondván, kihívod egy pisztolypárbajra.

LOL

2023. júl. 28. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!