Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sznob lenne az anyósom, vagy...

Sznob lenne az anyósom, vagy jogosan gondolta?

Figyelt kérdés
A párom nemesi családból származik, 4 hónapja volt az esküvő, most először volt az hogy az én anyukámnál voltunk vendégségbe ( az egész család) ,és ő főzött . Nagyon jól kijönnek és szeretik egymást anyukámmal.Minden rendben ment, amíg meg nem látta az evőeszközöket ( sima ikeás) félrehívott minket anyukámmal, és elmondta hogy nagyon nem akar megbántani , de ő csak ezüsttel tud enni mivel kiskora óta csak azzal evett, így ezt nem akarja ezt megtörni, inkább csomagoljuk el neki és majd hazaviszi és otthon megkóstolja, jól vettük mindketten de engem kicsit megbántott meg anyukám is elszomorodott, hiszen most volt nála először. Az én családom sokszor volt náluk vendégségbe és tényleg nagyon adnak erre ,Zsolnay és herendi étkészletek, minden alkalomhoz más, sőt még egyszer említették is hogy az ezüst étkészletet egy neves ötvös készítette az 1700as évek elején a családnak. Ez sznobság lenne hogy nem eszik az ikeás kanállal? Vagy ti is így tennétek a helyében? Én valahol megértem, de azért rosszul esett hogy csak ült ott, az apósomnak pl nem volt baja semmivel nagyon boldogan evett, mindenki más is.

2023. jan. 29. 19:20
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
98%

#40 Mi az, hogy minek van?Mert örököltük.Mit csináljunk vele, dobjuk ki, mert téged zavar, hogy nem használjuk?

Egyébként ha jó állapotban akarod tartani ezeket a porcelánokat, hogy értéke is maradjon, akkor nem is nagyon szabad használni, mert tényleg kopik.

Az ezüstöket meg nem jut eszünkbe elővenni, ennyi

2023. jan. 30. 10:57
 42/57 anonim ***** válasza:
26%

41.

Nem zavar, de értelmetlen. Amivel nincs baj, csak az előző okoskodásodat kicsit árnyalja.

2023. jan. 30. 11:01
 43/57 anonim ***** válasza:
77%

#42 Rajtad kívül itt nem okoskodik senki.De, téged ez zavar, és annak nincs semmi értelme, hogy használjam.

Ha tudnád mik vannak itt még nálam, amit soha nem használok(értékes régiségek)...amellett egy Herendi porcelán elmehet a picsába.És nem hasznalom, csak azért sem.:)

2023. jan. 30. 11:06
 44/57 anonim ***** válasza:
24%

"És nem hasznalom, csak azért sem"

Értelmes, érett viselkedésre vall.

2023. jan. 30. 11:11
 45/57 anonim ***** válasza:
8%

11:06

Helyes, téged rabolnak ki majd elsőnek a helyi cék.

2023. jan. 30. 11:12
 46/57 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, légyszi fejezd már be, már ez a harmadik kamukérdésed a mai napra...
2023. jan. 30. 11:27
 47/57 anonim ***** válasza:
91%
Ennek semmi köze a sznobsághoz, egy ordas nagy paraszt vagy kamu a kérdés. Ahogy az egyik kérdező is rámutatott, soha semmilyen szállodában/étteremben nem eszik, mert ott nincs ezüst étkészlet? Na persze... Én biztos elvicceltem volna, hogy milyen jó humora van, hahaha, mert nyilván semmi különbség nincs az Ikeás és a 17. századi ezüst étkészlet használata között, mint azt apósod példája is mutatja. Biztos nem csomagoltam volna neki ennivalót.
2023. jan. 30. 11:30
 48/57 anonim ***** válasza:
35%

46.

"A kérdés kiírásának ideje: tegnap 19:20"

A mai napra...?

2023. jan. 30. 11:31
 49/57 anonim ***** válasza:
85%
*amit ma olvastam*
2023. jan. 30. 11:32
 50/57 anonim ***** válasza:
27%

49.

Ja, hát ilyen elven 5000 rossz kérdés is juthat egy napra, akár ugyanattól is. Ennek így nincs értelme.

2023. jan. 30. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!