Dimitris kérdése:
Mi van ilyenkor pontosan?
Figyelt kérdés
A kérdésem az volna, hogy anyósom állandóan felrakosgatja a gyerekeimrol készült képeket a Facebookra a fogyókúrás csoportjába az én megkerdezesem vagy beleegyezésem nélkül ami engem nagyon zavar és bosszant, hogy több ezer ember előtt mutogatja őket. A feleségem nem zavarja nem is érdekli, mert hát az anyja... Ilyen esetben sért emberi jogokat ha a két szülő közül az egyik nem adja beleegyezését a másik pedig igen?2023. jan. 21. 13:38
1/8 anonim válasza:
Sért jogokat, mert mindkét szülő beleegyezése kell. Mondd meg neki, hogy ha látni akarja az unokáit, akkor soha többé nem fényképezheti őket és főleg nem teheti fel internetre. A képeket meg következetesen jelentsd a Facebooknak. Mindet!
2/8 anonim válasza:
Mivel közös a felügyeleti jog,így a gyerekek érdekeiben is közösek a döntések. Minden jogod megvan hozzá,hogy ezt ne engedd!
Én amúgy vagyok olyan temperamentumos,hogy minden poszt alá odaírnék valami sértőt,ami a nagyit illeti. Pl mutogassa magát,ne az unkokáit.
3/8 anonim válasza:
Igen, sért! Nem oszthatja meg a gyerekeket csak mert ahhoz van kedve.
Magyarázd el a kedves nejednek, hogy a hálón rengeteg a pedofil, nem lehet tudni, ki nézi a képeit a gyerekeknek!
5/8 anonim válasza:
Jelenteni kell a FB-nak és leszedik. De fenyegesd is meg a nőt a miheztartás végett
6/8 anonim válasza:
Jelenteném a FB-nak, és leszedik, de hogyha nagyon kiveri a biztosítékot, mennék a rendőrségre visszaélés gyanúja miatt.
7/8 anonim válasza:
Minden képet jelents előbb utóbb a nyanya profilját is törölni fogja a facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!