Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan közölnétek velük a hírt?

Hogyan közölnétek velük a hírt?

Figyelt kérdés

Férjemmel 10 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. Most kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok. Orvos szerint szépen fejlődik és minden rendben van. Csak nem tudom hogy hogyan közöljem a nagyhirt anyóssal, apossal és a szüleimmel. Anyóséknak 3. unoka lenne, szüleimnek az első. Én gondoltam hogy ilyen kis családi összejövetelen elmondanám nekik.

De viszont ötleteket szeretnék hogy hogyan lehetne még. Illetve hogy ti hogyan mondtátok el?

2023. jan. 4. 12:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért írjátok, hogy ne mondja el 12. hétig, mert elvetélhet. Emberek, ezek a szüleik, nem a szomszédnak, kollegáknak, távoli rokonoknak akarják elmondani, hanem a szüleiknek.

Ha szerető, normális szüleik vannak, akikkel jó a kapcsolat és akiknek a diszkréciójára lehet számítani, miért ne lehetne elmondani. Ha elvetél, majd elmondja azt is, biztos nem fognak kárörvendeni, cseszekedni, összesúgni.

Nyilván, aki nincs jóban a szüleivel, nincs szoros kapcsolat, ott ezt érthető, amúgy nem kell ennyire titkolózni.

2023. jan. 5. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!