Ti mennyi idővel korábban közölnétek, hogy elköltöztök?
Apám utál, oké, ő szerintem még aznap adna bőröndöket, hogy húzzak a fenébe.
Anyám irányításmániás, így kikerülök a "hatósugarából" (másik város). Így ő inkább meghiúsulás-párti, még a páromat se kedveli.
Ráadásként vinném a kutyát is (az én nevemen van, ők meg hajlamosak hergelni, majd utána bántani), aminek mindketten ellene vannak.
Először mikor közölnétek így a hírt? Egyben mondanátok el, hogy a kutya is megy vagy azt később?
1-2 héttel előbb szólnék mindenképp ilyen helyzetben is. Viszont én pl úgy költöztem, hogy első körben a lényeg (ruhák, kozmetikumok, tanszerek (fősuli)), később cd-k, könyvek, újságok, hobbihoz szükséges cuccok, emléktárgyak, stb. Ekkor már a közös albérletben éltem, oda mentem haza esténként, de nappal mentem pakolni vissza. Ez így jó volt, nekem is, mert nem kellett rohanni, anyukámnak is, mert volt ideje megszokni.
A te helyedben a kutyussal kezdenék, és ha ő már "biztonságban van", akkor jöhet a többi cucc fontossági sorrendben.
Engem nem érdekelne az ő véleményük ilyen esetben, siránkozhat pl. anyám akármeddig. Viszont a kutya érdekében ajánlom hogy halaszd minél későbbre, vagy vidd el a kutyát akár 1-2 héttel már azelőtt hogy költözöl, és akkor el is mondhatod nekik. Plusz a személyes cuccaidat úgy hogy valaki van veled.
Persze nem tudom mennyire gáz a helyzet valójában, lehet hogy csak sima veszekedés lesz belőle, de jobb nem a véletlenre bízni, ha úgy ismered őket.
Nem közölnék semmit. Szó nélkül elköltöznék a pics.ba ilyen féreg emberektől jó messzire. És a kutyát is vinném!
Azért meg hogy bántják pofán is b.kodnám őket. K.va anyjukat.
2 hónappal már pedzegettem, de 3 héttel előtte közöltem a költözés időpontját.
Hát, nem kellett volna, a maradék idő pokol volt.
Zsarolás, ordítozás, sértődött hallgatás, "takarodj", majd "ha elmész, felakasztom magam"...
29-én úgy léptem le, mint akit üldöznek :)
Azóta normalizálódott a helyzet, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!