Hogyan közölnétek velük a hírt?
Férjemmel 10 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. Most kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok. Orvos szerint szépen fejlődik és minden rendben van. Csak nem tudom hogy hogyan közöljem a nagyhirt anyóssal, apossal és a szüleimmel. Anyóséknak 3. unoka lenne, szüleimnek az első. Én gondoltam hogy ilyen kis családi összejövetelen elmondanám nekik.
De viszont ötleteket szeretnék hogy hogyan lehetne még. Illetve hogy ti hogyan mondtátok el?
12.hétig szerintem ne nagyon, az első 3 hónap elég kritikus.
Hogy mondd el?
"Képzeljetek, babát várok."
Bár nem értem ehhez miért kell olyan sokat agyalni a dolgon
Sosem értettem ezt a "babát várok" információ közlésnek túlgondolását.
"Anya, apa nagyszülők lesztek" miért nem elég?
Mi mar koran elmondtuk a terhesseget anyoseknak es a szuleimnek is, de csak mert nagyon joban vagyunk, ha veteles lett volna, azt is megosztottuk volna veluk. (Nem lett szerencsere).
Szoval szerintem nem kell feltetlenul a 12. hetig varni, ha ti nem akartok. Es most ezert biztos lepontoznak, mert altalaban, ha ezt le merem irni, ez kovetkezik, de mindegy 🤣
Nem vagyunk egyformak, csak ezt ertsetek meg 😊
Amugy csak siman elmondtuk szemelyesen, tolem tavol all ez az unnepelyes bejelentgetes, meg baba neme, babavaro buli es ilyesmik.
De youtube-on pl talalsz csomo videot kulonbozo bejelentesekrol, ha erdekel :)
Még várj kicsit , ha persze birsz várni :)
Gratulálok ❤️
Vegyetek cumit, vagy kiscipőt, sapit, zoknit :) és adjátok át :) így majd nekik esik le miért is kapták ;)
En külön mondtam el a szüleimnek es a férjem szüleinek. Ez egy nagyon intim dolog, az ember szereti ezt nem nagyközönség előtt átélni. Apukám pl kicsit elsírta magát, ezt lehet, hogy egy nagy családi összejövetelen szégyellné. Szoval én külön mondanám el.
Mi nem vártunk 12. hétig, utálok titkolózni. Volt egy vetélesem, nagyon sokat segített a család támogatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!