Mi(k) a legidegesítőbb (ek) anyósodban? Apósodban?
9-es.
(4)Én nem fogom kérni a segítségüket, de látom milyenek. Nem rá tartani tervezek, egyszerűen ha még elérhetőek lesznek addig akkor lesz egy ilyen lehetőség....Meg úgy gondolom szívesen lesznek az unokajukkal.
Előzőhöz még:egyáltalán nem gondolom hogy kussoljanak.... Hanem egyszerűen túl tolják. Legalábbis az én megitelesembe....csak egy példa:miért kell kerdezgetni az ismerősöket,hogy miért nem beszélek az alkoholista apámmal.
Miért kell a pénzt ajanlgatni amikor a párom testvére "semmit" nem kapott,neki is szüksége lehet majd a pénzre. A párom már kapott elég támogatást.
Nálunk is hasonló a helyzet a nagyszülői házzal. Csak itt épp a névre írás(ferjemere) megvolt .
De ugyanúgy ez a csak kapirgalni megyünk stb....aha igen...laktam előtte már együtt az anyosommal. Köszönöm elég volt...
Az én anyósom egy viccesen beszólogató asszony, ami csak szerinte vicces.
Mindenbe belepofázik, ül a konyha asztalnál és osztja az észt. Megmondja mit hogy csináljunk. A Férjem már párszor figyelmeztette, hogy felnőtt emberek vagyunk, talán el tudjuk dönteni, mit hogyan csináljunk. Beszól a kisgyerek miatt (15 hónapos), pedig hármat már felneveltünk kamaszkorig, épségben. Összességében egy idegesítő perszóna...ha lehetne kizárnám az életemből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!