Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi(k) a legidegesítőbb (ek)...

Mi(k) a legidegesítőbb (ek) anyósodban? Apósodban?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 22:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Legidegesítőbb menyben, ér? Mert ha kell, sorolom.
2022. dec. 31. 17:29
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekünk is ilyen rátelepedős, mindenben segíteni akarós, meg mindenbe beleokoskodó típusok. Apósom valamivel jobban keres, mint az átlag, és nem tudják magukat már hová tenni a "gazdagságukkal". Állandóan jótékonykodni akarnak, folyton keresik, hogy mi az ami "béna" az életünkben, és akkor arra pénzt adni, vagy eleve venni a nyakunkra valamit, ami szerintük elég "jó". Persze nem nagy összegben, mert akkor nem jutna annyi emberre való rátelepedésre a pénzből. Az anyós, após, meg sógornő is.
2023. jan. 1. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az anyós volt a hunyó, hanem az exem nővére. Egy igazi az orrát mindenbe is beleütő, megbízhatatlan kígyó, aki a szemedbe mosolygott, de ezt követően szemrebbenés nélkül kibeszélt. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ő vágta tönkre a kapcsolatunkat (voltak problémáink, de ő rátett egy lapáttal). Az anyós/após jófejek voltak, különösen az anyjával lettem jóban, sokat beszélgettünk is, bevallom kicsit hiányzik is. Ha továbbra is a nővérére fog hallgatni, akárki is lesz az új párja, egyikkel sem húzza ki.
2023. jan. 1. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es.

(4)Én nem fogom kérni a segítségüket, de látom milyenek. Nem rá tartani tervezek, egyszerűen ha még elérhetőek lesznek addig akkor lesz egy ilyen lehetőség....Meg úgy gondolom szívesen lesznek az unokajukkal.

2023. jan. 6. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Előzőhöz még:egyáltalán nem gondolom hogy kussoljanak.... Hanem egyszerűen túl tolják. Legalábbis az én megitelesembe....csak egy példa:miért kell kerdezgetni az ismerősöket,hogy miért nem beszélek az alkoholista apámmal.

Miért kell a pénzt ajanlgatni amikor a párom testvére "semmit" nem kapott,neki is szüksége lehet majd a pénzre. A párom már kapott elég támogatást.

Nálunk is hasonló a helyzet a nagyszülői házzal. Csak itt épp a névre írás(ferjemere) megvolt .

De ugyanúgy ez a csak kapirgalni megyünk stb....aha igen...laktam előtte már együtt az anyosommal. Köszönöm elég volt...

2023. jan. 6. 22:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom egy viccesen beszólogató asszony, ami csak szerinte vicces.

Mindenbe belepofázik, ül a konyha asztalnál és osztja az észt. Megmondja mit hogy csináljunk. A Férjem már párszor figyelmeztette, hogy felnőtt emberek vagyunk, talán el tudjuk dönteni, mit hogyan csináljunk. Beszól a kisgyerek miatt (15 hónapos), pedig hármat már felneveltünk kamaszkorig, épségben. Összességében egy idegesítő perszóna...ha lehetne kizárnám az életemből!

2023. jan. 30. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!