Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi(k) a legidegesítőbb (ek)...

Mi(k) a legidegesítőbb (ek) anyósodban? Apósodban?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 22:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Az egész anyósom úgy ahogy van idegesítő!

Apósom pedig ellentéte az anyósnak.

2022. dec. 30. 23:00
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Após nem volt, de egy anyósom igen, ő nem törődött a fiáva, aki az exem és csak annyira foglalkozott vele, hogy elhordja tőle a ruháit és a pénzét. Ruha ügyileg egy méretük van, vékonyak mindketten és a nő stílusa is ilyen fiús, laza és hát akármit kapott tőlem is az exem azt ha nem a tesói loptak el akkor az anyja. Tesóinak mindent megadott, neki pedig semmit évekig, ő csak a pénz adó volt, el lopta gyakran a kártyát is akárhova rakta exem, ha éppen nem akart adni neki. Egy háztartásban laknak így ezeket nem tudta elkerulni szegény srác, én biztattam hogy álljon ki magáért és azóta más a helyzete és jó viszonyban van az anyjával, de én még azota sem szivelem, rá nézni nem bírok annyira megutáltam. Meg hát bulikba járt, gyakran rángatta el a gyerekeit is, arra mindig tellett és volt idő meg kedv, ment a facebookon is a pózerkódás velük, otthon meg átlagban mindet leszarta
2022. dec. 30. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Mivel nem latjuk egymast minden nap így mi jol megvagyunk velük.
2022. dec. 30. 23:15
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Mindig "segíteni" akarnak mindenbe.

Felnőtt emberek vagyunk...persze nyilván örülni kellene neki,még egyszer ha lesz gyerek lehet hasznos lesz. De jelenleg engem eléggé bosszant ez sajnos.Remelem azert a jövőben ez változni fog.

2022. dec. 31. 00:14
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
4-es nálunk is ugyan ez a helyzet. Konkrétan mindenbe is bele szól. Még az én szüleim magánügyét is tudni akarja.
2022. dec. 31. 01:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Apósom alkoholista. Többet nem is kell mondanom, asszem.
2022. dec. 31. 08:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyósomat nagyon szeretem. Semmi idegesítő nincs benne.

Apósom egy irigy önző önsajnálkozó kötekedő alkoholista.

2022. dec. 31. 10:47
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Második házasságomban élek. Itt anyósom úgy érzem, néha játszmázik. Ilyen apróságokra gondolok, mint azt ígéri 11-re jön látogatóba, de reggel 9-kor már az ajtóban áll. Én meg az egy éves gyerekkel még pizsamában....

Kaptam már tőle törött alátétet ajándékba (be volt csomagolva, nem tudom tudta-e hogy törött) és persze kötényt, amit lehet nem kellene célzásnak vennem ("Csak főzzél a fiamnak rendesen!"), de annak veszem.

A gyerekkel kicsit erőszakos is (sok olyan dolgot erőltet amit a kisfiú nem akar, például számára alig ismert rokonokkal legyen el fél órákat, fogja meg ennek meg annak a kezét, adjon puszit... Aztán csodálkoznak amikor a gyerek üvölteni kezd).

Komolyabb konfliktusunk még nem volt (4 éve vagyok együtt a fiával), de szerintem ami késik nem múlik.

Apóssal nincs nagy baj. Néha erőlteti a második gyerek témát (pedig mondtuk világosan, hogy nem lesz), de ezen felül nincs vele gond.

Első házasságomban anyósék létezni sem hagytak minket. Exem nagyanyjának régi házába költöztünk. Anyósom néven volt az ingatlan, így anyósék úgy jártak át hozzánk mintha haza jártak volna. Volt kulcsuk. Általában csak a kertbe jöttek (minden nap!) kapirgálni, de mivel a házhoz is volt kulcsuk néha ott is megjelentek se szó se beszéd. Konkrétan volt olyan, hogy az exemmel épp a zuhany alatt éreztük jól magunkat, mikor hallottuk, hogy nyílik az ajtó és anyós tesz-vesz a konyhában.

Soha többet ilyet. Ehhez képest a kötény meg az alátét semmiség.

2022. dec. 31. 11:59
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos a 4-es hozzáállàsa annyira tipikus. Majd ha kellenek (gyereksitternek jók lesznek)addig kussoljanak.
2022. dec. 31. 15:50
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó, hamarabb bízom anyukámra a gyerekem, mint anyósra, akit még a hátamra sem kívánok.
2022. dec. 31. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!