Mi(k) a legidegesítőbb (ek) anyósodban? Apósodban?
Az egész anyósom úgy ahogy van idegesítő!
Apósom pedig ellentéte az anyósnak.
Mindig "segíteni" akarnak mindenbe.
Felnőtt emberek vagyunk...persze nyilván örülni kellene neki,még egyszer ha lesz gyerek lehet hasznos lesz. De jelenleg engem eléggé bosszant ez sajnos.Remelem azert a jövőben ez változni fog.
Anyósomat nagyon szeretem. Semmi idegesítő nincs benne.
Apósom egy irigy önző önsajnálkozó kötekedő alkoholista.
Második házasságomban élek. Itt anyósom úgy érzem, néha játszmázik. Ilyen apróságokra gondolok, mint azt ígéri 11-re jön látogatóba, de reggel 9-kor már az ajtóban áll. Én meg az egy éves gyerekkel még pizsamában....
Kaptam már tőle törött alátétet ajándékba (be volt csomagolva, nem tudom tudta-e hogy törött) és persze kötényt, amit lehet nem kellene célzásnak vennem ("Csak főzzél a fiamnak rendesen!"), de annak veszem.
A gyerekkel kicsit erőszakos is (sok olyan dolgot erőltet amit a kisfiú nem akar, például számára alig ismert rokonokkal legyen el fél órákat, fogja meg ennek meg annak a kezét, adjon puszit... Aztán csodálkoznak amikor a gyerek üvölteni kezd).
Komolyabb konfliktusunk még nem volt (4 éve vagyok együtt a fiával), de szerintem ami késik nem múlik.
Apóssal nincs nagy baj. Néha erőlteti a második gyerek témát (pedig mondtuk világosan, hogy nem lesz), de ezen felül nincs vele gond.
Első házasságomban anyósék létezni sem hagytak minket. Exem nagyanyjának régi házába költöztünk. Anyósom néven volt az ingatlan, így anyósék úgy jártak át hozzánk mintha haza jártak volna. Volt kulcsuk. Általában csak a kertbe jöttek (minden nap!) kapirgálni, de mivel a házhoz is volt kulcsuk néha ott is megjelentek se szó se beszéd. Konkrétan volt olyan, hogy az exemmel épp a zuhany alatt éreztük jól magunkat, mikor hallottuk, hogy nyílik az ajtó és anyós tesz-vesz a konyhában.
Soha többet ilyet. Ehhez képest a kötény meg az alátét semmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!