Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósjelölt új párja enyhén...

Anyósjelölt új párja enyhén szólva szétszedte a családot, mit lehetne tenni, hogy helyreálljon a béke?

Figyelt kérdés
Lassan 6 éve vagyunk együtt a párommal, elejétől fogva együtt élünk. Anyósjelölttel soha nem volt semmi probléma, megosztottuk mindig a házimunkát, és a pénzügyeket is, semmi probléma nem volt soha, és mindent meg tudtunk beszélni. 3 éve szakított az előző párjával, van egy közös gyerekük, a páromnak viszont igazi mostohája volt a pasi, emellett mi tartottuk el (anyósjelölt és én), mert nem dolgozott, igénytelen, koszos, büdös. Miután szétmentek eltelt 2 év, majd jött az anyósjelölt életébe ez a pasas, ez úgy egy éve tart, már velünk lakik a hapsi. Mióta idejött, mindenért mi vagyunk a hibásak. Voltam már lekiabálva azért, mert nem szedtem ki neki az ételt, és tettem elé, azóta a hálátlantól kezdve az önzőn keresztül minden voltam én is, a párom és a féltestvére is. Teljesen ellenünk fordította ez a pali. Tegnap összevesztek párkapcsolati dolgokon, mára a párom a hibás érte, merthogy ő beszólt a hapsinak. Még anyósom kért sírva bocsánatot tőle, minket meg lekiabált, hogy ne merjünk szólni egy szót se a hapsinak semmiért (nem is szóltunk egy rossz szót se). Mit tehetnék, hogy újra béke legyen? Életemben nem láttam még ilyen sértődékeny embert, és ez csak rosszabb, ha iszik, és sajnos sokat iszik. 8-10 sör, ki tudja hány feles lemegy naponta, aztán az élő fába is beleköt, belénk is, és nem szólunk semmit, csak bezárkózunk a szobákba, ő meg ül, issza az alkoholt, és telefonálgat a rokonainak. Rá sem lehet nézni, mert egyből rákezdi, aztán anyósjelöltön csattan. A tegnapi vita folyamán is a pali volt a hibás egyértelműen, de addig zsarolta érzelmileg anyóst, hogy mint írtam, még ő kért bocsánatot. Mi gyűjtünk, nem tudunk elköltözni, köztes megoldás kell.
2022. dec. 22. 15:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
54%
Azért tök durva hogy a tulaj odaenged valakit- tök mindegy hogy szar alak- aki meg anyakán lebzsel, felülbírálja, ő akarja eldönteni kit engedhet be a tulaj.
2022. dec. 22. 17:25
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Költözni vagy elviselni ennyi a valaszték.
2022. dec. 22. 17:41
 23/28 anonim ***** válasza:
75%

" már velünk lakik a hapsi."

"Velünk"??? Inkább te laksz velük. Az a hapsi, bármilyen kibírhatatlan is, sokkal közelebb áll anyóspajtáshoz, mint te.

2022. dec. 22. 22:05
 24/28 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy milyen választ vársz? Nem kell más nyakára költözni, és akkor soha nem fog előállni ilyen helyzet.

Évek óta megspóroljátok az albérlet díját, nosza, most el lehet költözni akár sajátba, akár bérleménybe. Ez pont az a helyzet, amikor nem várnék a csodára, hanem azonnal lépnék.

A párod egyébként nem vágta még pofán a pasit, amiért kiabált veled?

2022. dec. 22. 23:43
 25/28 anonim ***** válasza:
80%

Költözzetek el.

Főleg te ott csak vendég vagy, minimálisan sem szólhatsz bele, mit csinál az életével.

Tudom, ezer kifogás van a költözés ellen, de nem mondhatjátok meg, hogy a nő a SAJÁT házába kit enged be.

2022. dec. 23. 08:36
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk hat év után hagyjátok úgy élni az anyóst ahogy akar a saját házában, ti meg megköszönitek az eddigi támogatást, és léptek albiba vagy saját házba. És majd ott döntitek el ki mit tehet meg a házban.
2022. dec. 23. 10:15
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem fog változni és sok jogod nincs beleszólni. Egyetlen út a költözés.

Anyósod egy kapca rongy a kapcsolataiban, már nem fog változni.Az Ő élete.

Mi az,hogy szed ki az ételt a pasijának? Egyáltalán bárkinek? NyomoréK? Ennyire viszont, ha az ő háza ha nem, azért ne hagyd már magad megalázni.

2022. dec. 24. 10:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkesz került a családba. Vagy ő megy, vagy ti. Ha egyik sem, akkor lesz még itt cifrább dolog is.
2023. jan. 15. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!