Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek az normális és...

Szerintetek az normális és egészséges családi kapcsolat ha az anyósom minden áldott nap átszalad valami apró dologgal?

Figyelt kérdés
Konkretan minden egyes nap beugrik hozzánk valami ürüggyel és ez a feleségem szerint teljesen normális. Itt lakik a közelben és ezért ez nem akadály számára engem viszont már dühít a dolog mert semmi magánszféránk nincs
2022. nov. 22. 12:57
1 2 3 4
 21/35 Metionin ***** válasza:
83%
Ha a közeben lakik, akkor nem lehetne, hogy a feleséged ugrik át hozzá a gyerekkel? Vagy időnként átviszi a gyereket? Miért mindig az anyja jön?
2022. nov. 22. 13:42
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

Normális az, ami minden érintett számára elfogadható.

Nekem az lenne, mert se engem, se a férjemet nem zavarná, de nálatok nem az, mert neked nem fér bele.

2022. nov. 22. 13:53
 23/35 anonim ***** válasza:
87%
Én megkérném a saját anyámat, hogy mindennap jöjjön át és készítse ki a feleségemet, hátha fejéhez kap.
2022. nov. 22. 14:00
 24/35 anonim ***** válasza:
61%
Egészséges, hiszen a kedves mama futva megy át, tehát nem gyötri valami ízületi probléma. Gondolom a viccekből ismert anyós -vő kapcsolat van köztetek, szóval nem árt ha ilyenkor ráteszel egy lapáttal a törődés végett. Legalább szórakozz egy kicsit
 25/35 anonim ***** válasza:
28%
"Normális az, ami minden érintett számára elfogadható." Persze, ezt mondják a sorozatgyilkos és kannibál családok is, ettől még nem normális.
 26/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2022. nov. 22. 14:08
 27/35 anonim ***** válasza:
87%

Ez tipikus amúgy, ha a férj anyja jár át, az baj, ha a feleségé, az normális.

Nekem (sajnos) nem volt olyan családom, hogy tartsam velük a kapcsolatot, így nincs saját tapasztalatoklm, pláne, mert az anyósom is normális és nem utálom, de igen, a környezetemben is ezt látom.

Mindkét szomszédasszonyom olyan, hogy naponta telefonál az anyjával, ők bármikor jöhetnek, a gyerek oda bármikor mehet, amit az anyjuk mond, az mindig jó, bezzeg a férjek szüleit szidják, oda elég havi egyszer menni, az sem baj, ha nem jönnek. Pedig ismerem a férjek szüleit is, tök normálisak, fiatalosak. Még csak nem is azt mondom, hogy utálják őket a menyek, de úgy nagyon-nagyon megkülönböztetik őket a saját szüleikhez képest.

2022. nov. 22. 14:24
 28/35 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ne járjon állandóan senki. Az anyuka anyja legtöbbször nem kritizál, de attól ő is zavaró. Az apuka anyja az esetek többségében kellemetlen és nem jó amikor ott van
2022. nov. 22. 14:27
 29/35 anonim ***** válasza:
84%
Ezek szerint anyósod komolyan veszi, hogy a lánya mellé lett egy fia is. Úgy is kezel benneteket, gyerekként. Kérdezd meg a feleségedet, miért kell nektek külön házat fenntartani, oda kellene költöznötök az anyjához. A különköltözés jó esetben leválást is jelent anyuról, ő már nem kislány, a saját életében ő az anyuka. Csak úgy is kellene élnie. Anyósod már vendég és senkinek nem kell naponta vendégségbe járnia ugyanoda. Főleg, ha még rendezkedni is akar.
2022. nov. 22. 14:37
 30/35 anonim ***** válasza:
86%

"Az anyuka anyja legtöbbször nem kritizál, de attól ő is zavaró. Az apuka anyja az esetek többségében kellemetlen és nem jó amikor ott van"

Vagy max. a lánya nem veszi kritizálásnak, mert ő is úgy szokta meg a dolgokat, mint az anyja. A férjet meg mondjuk zavarja (lásd a kérdés), mert ő meg úgy szokta meg, mint az anyja. És fordítva.

Látod, itt is az van, hogy a nő anyja dumál bele a dolgokba, csak a nő nem veszi annak.

2022. nov. 22. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!