Anyósom miért nem fogadja el hogy nem szeretnék gyereket?
Férjemmel már többször átbeszéltük és se én, se ő nem szeretne gyereket. Ez közös döntés volt. Elgondolkoztunk rajta hogy milyen világban nőne fel, meg őszintén minek.
Erre anyósom úgy kiakadt, akkora családi balhét rendezett hogy zengett tőle a ház. Mondta hogy ő már várta hogy legyen fiatalabb unoka a családban, akit tud majd szeretgetni. Utána elkezdte sorolni ezeket a kölcsönket, hogy milyen jól járnánk vele, csak gyereket kell szülnöm hozzá. Erre mondtuk a férjemmel hogy pénzért gyereket szülni?... Erre mondta hogy sok mindent megold a gyerek. Én erre kérdeztem hogy mit old meg, semmit. Fel is kell nevelni stb. De nem jutottunk egyről a kettőre. A végén már mondta férjemnek hogy minek vett el engem, egy olyan nőt aki szülni nem akar. Erre férjem felállt, el köszöntünk és eljöttünk onnan.
Nem tudom hogy megfog - e ezzel békélni.
Egyébként anyostol külön élünk egy kis kertes házban.
Nem olvastam a válaszokat, szóval lehet, hogy írták már ezeket.
Ez az ő problémája, nem is kell megértenie, csak ne baxtasson vele Téged (titeket).
Azt meg én nem értem, hogy a 4 és 6 éves unokák miért "nagyok" már neki, azokkal még bőőőőven unokázhat évekig, ha ez a szíve vágya.
Ha végképp nem száll le rólad, akkor pedig nem muszáj menned hozzájuk, menjen a férjed egyedül, te ne tedd ki magad a parttalan cseszegetésnek.
33-as, ez már az ő baja. És jól írta itt 34-es, akkor szüljön magának.
Nem mellesleg, én a négyévesemmel még simán "babáztam", nekem még babácska volt:))
mert nincs annál szebb dolog ha valakiből szülő lesz, ugyanez a helyzet a nagyszülővé válással.
Van, akinek szép és van, aki meg nem vágyik rá egyáltalán.
Majd ők ezt eldöntik, ők nem szeretnének, köszönik.
Mindenki a magáéval verje a csalánt.
Nekem van gyerekem, de ha nem akartam volna, biztosan nem szültem volna, mert a mama szeretne egy 3. unokát, hátha havi egyszer beugrana hozzá egy órára. De persze. Mert pont ezen múlik a gyerekvállalás, hogy ő babusgatna. Vegyen kiskutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!