Én reagálom túl vagy jogos a felháborodásom?
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy anyós meg após kitalálta,hogy vesznek új ágyat a kislányunknak,mivel lassan át kell szoktatnunk a babaágyból gyerekágyba. Ezzel nincs is semmi gond,hálás vagyok érte,hogy leveszik ezt a terhet a vállunkról.
Viszont amin felháborodtam az az,hogy engem meg sem kérdeztek,hogy tetszik e az a fajta ágy,amit kinéztek csak a férjemet. Nem is azt vártam el,hogy beleszólhassak,hanem azt,hogy megmutatták volna legalább,hogy melyiket nézték ki. Csak a férjemnek mutatták meg,nekem nem is említették,hogy ők vesznek ágyat.
Kiakadtam és a férjemnek mondtam,hogy ez azért elég rosszul esett,mert úgy érzem az én véleményem nem is számít,semmibe néznek. Ő erre csak annyit mondott ne foglakozzak velük. Szerintetek jogos a felháborodásom.
nem
örülj az új ágynak és hagyd rá a férjedre h megbeszélje velük amit kell
esetleg mond el a férjednek te mire gondoltál mi lenne praktikus
Nincs igazad.
Anyósék megkérdezték a véleményeteket, arról nem ők tehetnek, hogy ti a férjeddel nem egyeztettek véleményt. A férjed döntött a családotok nevében, haragudj rá, az jogos lenne.
Nem. Én mondjuk nem értem, hogy miért ők találták ki, nézték ki, veszik meg, de ez a ti dolgotok.
A férjed látta, akkor kérd meg, hogy te is szeretnéd, mutassa meg, és beszéljétek meg, hogy megfelel -e, ő meg jelezzen vissza, ha nem. Ez legfeljebb akkor fura, ha együtt éltek, ha látogatóban volt náluk nyilván nem tudják megmutatni, ha te nem voltál ott.
A férjem megmutatta nyilván.
Hát igazából közös udvarban élünk,de külön épületben,amíg el nem készül a házunk. Remélhetőleg karácsonyra elkészül. Szóval nem csak látogatóban voltak,naponta többször bejárnak ide de egyszer se említették...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!