Más családban is a férj húga "akaszkodós"?
Figyelt kérdés
Már 40 éves, nincs se munkája, se családja, egyedül él, de elvárja tőlünk, hogy tegyük érdekessé az életét. Még hívnám is családi programokra, de annyira undorítóan okostojás, amit már képtelen vagyok tolerálni. Azt se szeretném, hogy a gyerekem szemében ő egy példaképpé váljon, hogy így is lehet élni, ez is elfogadott. És ami a legjobban zavar, hogy képtelen még így is leválni a bátyjáról, egyfolytában ssa neki a szót magáról, mint valami hajónaplónak, amikor csak hozzáfér. A legjobban azt bírom, hogy néhány évenként előáll valami "komoly" karriertervvel, hogy mit fog magával csinálni, és ameddig ki nem durran a lufi, addig elvárja, hogy ne ingyenélőként kezeljük. Ez általános, hogy egy lánytestvér ennyire akaszkodjon a fiútestvérére, meg a férfi családtagokra?2022. okt. 25. 16:59
31/37 A kérdező kommentje:
Szerencsés? 40 éves felnőtt nőként a szülei által eltartva? Inkább az irtó égő kategória, semmi irigyelnivaló nincs benne számomra :D
2022. okt. 27. 10:41
32/37 A kérdező kommentje:
Azt is bírom egyébként, amikor az exeinek a női családtagjaira meg exfeleségeire panaszkodik. Mintha egy az egyben saját magát írná le... És még hozzá is teszi, hogy "Én veletek sose leszek olyan" :D :D :D
2022. okt. 27. 10:53
33/37 Savlekotő válasza:
Mégis pattogsz rajta.. És fröcsögsz rá.. Arról nem a húgi tehet ha a férjed nem akar veled időt tölteni, vagy szexelni, arról egyedül te tehetsz.. Akivel akar valaki időt tölteni azzal fog.. És igen sokkal szerencsésebb egy egyedülálló szabad ember mint mondjuk egy hányadék szintű házasságban élő frusztrált idegbeteg nő aki a gyerekein veri le a nyomorát később hogy apuci mindenkivel van csak velük ne kelljen lenni..
34/37 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem ennyire súlyos a helyzet, jelenleg inkább az van, hogy nem akar vele időt tölteni, de a húg nyomul, folyton próbálkozik valamivel agresszíven, kitartóan. És én se értem, hogy amúgy minek, tehát vagy élvezze a szingliséget, vagy bármikor változtathat rajta. De gondolom apuci nem fogja örökké eltartani, és a férjemben gondolkozik a továbbiakban, mint "gazdatest".
2022. okt. 27. 11:57
35/37 Savlekotő válasza:
Ha valakivel nem akarok időt tölteni nem töltök, Nyomulhatna ahogy akarna ú fejre is állhatna,lehet agresszív is,ha hátam középére kívánom egyenesen közlöm, itt a férjed is sáros, le állíthatná ha nem teszi csak dumál jaj de zavar gizike de gizikehez megyek 5 perc múlva gizike jön este át órákra, az elgondolkodtató hogy nem a húga a fő probléma..
36/37 A kérdező kommentje:
Hát lehetséges, legjobb lenne hagyni, hagy boruljon egymásra az egész elcseszett családjuk. Persze, ha utána én is elkezdeném más társaságát keresni, akkor én lennék a k*, mert ő ugye csak a húgával van összeborula.
2022. okt. 27. 12:51
37/37 Savlekotő válasza:
Ne haragudj de szerintem ez nem egy boldog házasság.. Persze hogy frusztrált vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!