Már 40 éves, nincs se munkája, se családja, egyedül él, de elvárja tőlünk, hogy tegyük érdekessé az életét. Még hívnám is családi programokra, de annyira undorítóan okostojás, amit már képtelen vagyok tolerálni. Azt se szeretném, hogy a gyerekem szemében ő egy példaképpé váljon, hogy így is lehet élni, ez is elfogadott. És ami a legjobban zavar, hogy képtelen még így is leválni a bátyjáról, egyfolytában ssa neki a szót magáról, mint valami hajónaplónak, amikor csak hozzáfér. A legjobban azt bírom, hogy néhány évenként előáll valami "komoly" karriertervvel, hogy mit fog magával csinálni, és ameddig ki nem durran a lufi, addig elvárja, hogy ne ingyenélőként kezeljük. Ez általános, hogy egy lánytestvér ennyire akaszkodjon a fiútestvérére, meg a férfi családtagokra?
Na ugye, hogy kibukott, hogy féltékenység&båszatlanság van a kérdés mögött részedről.
2022. okt. 26. 09:38
22/37 A kérdező kommentje:
Ennyire nem súlyos szerencsére a helyzet a kapcsolatunkban, de nyilván van egy ilyen hatás is, amit leírtál, és a hugica van olyan sunyi, hogy számol is vele. Neki jöttek-mentek az életében a pasik, és volt egy időszak, hogy szerette volna elérni, hogy a férjem is ilyenné váljon, és ők maradjanak egymásnak a stabil pont.
2022. okt. 26. 11:03
23/37 anonim válasza:
Ők mindig stabil pont maradnak egymásnak, mivel testvérek, akár tetszik, akár nem. De te a stílusodat és az áskálódásodat elnévze vem sokáig vagy jelen a pasid életében.
2022. okt. 26. 11:07
24/37 A kérdező kommentje:
Párkapcsolattól függetlenül sem kellene egymáson lógniuk már. Meg véleményem szerint ilyen szinten semmilyen korban sem. Nekem is van fiútesóm, de én sose erőltettem, hogy ilyen intim viszony legyen köztünk.
2022. okt. 26. 13:15
25/37 anonim válasza:
Az te vagy. De ha nem lennél féltékeny és rendesen ki lennél elégítve akkor nem zavarna, hogy mit csinál a férjed húga.
2022. okt. 26. 13:26
26/37 Savlekotő válasza:
Barátai lehetnek a férjednek? Elveszi az időt, ne haragudj akivel akarnak időt tölteni azzal töltenek akivel nem ott meg mindegy a kifogás, hug v a szomszéd, v a munka menekülnek bárhová.
2022. okt. 27. 00:50
27/37 tenshi98 válasza:
"Azt se szeretném, hogy a gyerekem szemében ő egy példaképpé váljon, hogy így is lehet élni, ez is elfogadott."
Hát mire a gyereked felnőtt lesz hidd el, hogy ő fogja majd eldönteni hogy szeretne élni :DD Meg olyan kegyetlen nagy bűn, hogy valakinek nincs 40 évesen férje/felesége és gyerekei? El kell égetni az ilyet vagy mi? :'D
2022. okt. 27. 09:40
28/37 Savlekotő válasza:
Csaj egy tipikus birtokló férj gyerek a tulajdona majd ő el dönti mit gondolhatnak eretheznek mikor vehetnek levegőt..
2022. okt. 27. 09:44
29/37 A kérdező kommentje:
28
Általánosan nem kegyetlen nagy bűn, az ő esetében viszont tudom, hogy azért nincs párja, mert összeférhetetlen mindenkivel. Úgy lett nevelve, hogy ő a világ közepe, amúgy is apuciba meg a tesójába szerelmes, mindenki más csak selejt lehet, normális férfi ezt megérzi eleve nem kezd vele. Neki meg semmibe se kerül valakit azonnal kitenni, aki kicsit is nem tetszik, hiszen az apja tartja el, neki nincs munkája, nem is lesz soha. Nincs azzal gond, hogy a magányt választja, de akkor élvezze az előnyeit, és vegye tudomásul a hátrányait, és ne rajtunk követelőzzön, hogy mi "szerencsés" párkapcsolatban, családban élők kompenzáljuk őt. Az már jobban zavarja a szemem, hogy az apja tartja el ennyi idősen is, nem akarom, hogy a gyerekem szemében ez legyen a példa. Ráadásul annak ellenére, hogy semmit se tud a világról, olyan agresszívan osztja az észt nekünk mindenről, hogy legszívesebben pofán nyomnám.
2022. okt. 27. 10:25
30/37 Savlekotő válasza:
Irigység szag ... Van aki szerencsés,igen ez fáj sokaknak. Sőt nem kell bármilyen kapcsolatba bárkivel össze állni ez se legyen a lányodak példa talán .. Ha meg annyira szerencsés lenne a párkapcsolatod nem itt rugóznal a pasid eltartott szingli hugan családjan .. Én is inkább a húgommal lennék mint veled aki minden percem birtokolná pofán vagna a rokonom és frocsogne az irigysegtol, szexelni kéne hogy ne legyél frusztrált..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!