Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más családban is a férj húga...

Más családban is a férj húga "akaszkodós"?

Figyelt kérdés
Már 40 éves, nincs se munkája, se családja, egyedül él, de elvárja tőlünk, hogy tegyük érdekessé az életét. Még hívnám is családi programokra, de annyira undorítóan okostojás, amit már képtelen vagyok tolerálni. Azt se szeretném, hogy a gyerekem szemében ő egy példaképpé váljon, hogy így is lehet élni, ez is elfogadott. És ami a legjobban zavar, hogy képtelen még így is leválni a bátyjáról, egyfolytában ssa neki a szót magáról, mint valami hajónaplónak, amikor csak hozzáfér. A legjobban azt bírom, hogy néhány évenként előáll valami "komoly" karriertervvel, hogy mit fog magával csinálni, és ameddig ki nem durran a lufi, addig elvárja, hogy ne ingyenélőként kezeljük. Ez általános, hogy egy lánytestvér ennyire akaszkodjon a fiútestvérére, meg a férfi családtagokra?
2022. okt. 25. 16:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
41%
Nem normális, de egyébként valòszìnű azért ilyen, mert se kutyája, se macskája. Tipikus öreglány viselkedés, gondolom a stìlusa miatt is lehet egyedül. Kellene valami bika aki rendesen elrendezi aztán lepattana ròlatok. 31/N
2022. okt. 25. 21:02
 12/37 anonim ***** válasza:
74%
11, Nálad ez szokott válni?
2022. okt. 25. 21:04
 13/37 A kérdező kommentje:

12

Miért van akinél nem :D ?

2022. okt. 25. 21:52
 14/37 anonim ***** válasza:
76%
Hát pl.azoknál akiknek nem fütykös körül forog az életük és nem az alapján pozícionálják az életüket, hogy mikor kapnak fåszt. Röviden azoknál akik nem kūrvák.
2022. okt. 25. 23:35
 15/37 anonim ***** válasza:
77%
13, Akkor ezek szerint téged sem rendez le rendesen a bikád, mert akkor lenyugdonál és nem a húgán kattognál🙊😈
2022. okt. 25. 23:37
 16/37 anonim ***** válasza:
59%
nem. nem is ismerem egyiket se.
2022. okt. 26. 03:05
 17/37 A kérdező kommentje:
Amikor volt pasija éppen, akkor tűrhető volt, mindig akkor veszi elő a férjemet pótléknak, amikor nincs más. De nem hiszem, hogy azért mert nyugodtabb vagy boldogabb lett volna, egyszerűen a csávónak okoskodta ki magát, meg gondolom azt boldogította az élete minden részletével, amíg tűrte.
2022. okt. 26. 07:02
 18/37 anonim ***** válasza:
47%
11-es vagyok. Ùgy értettem, hogyha lenne párkapcsolata nem a testvérét nyùzná. Érdekes, akinek van párja, vagy van rendes szexuális élete mindjárt k urva? 😀
2022. okt. 26. 07:12
 19/37 anonim ***** válasza:
52%
Ezek szerint a kérdezőnek sincs rendes szexuális élete, mert akkor nem a férje testvérét nyúzná.
2022. okt. 26. 07:35
 20/37 A kérdező kommentje:

Hm, talán ha nem rabolná az idejét a csaj, több időnk maradna erre is? Nyilván azért is idegesít, hogy akaszkodik, mert tőlem és a gyerekünktől veszi el az idejét. Ha azt nem tekintjük, hogy egy 40 éves egészséges férfit már nem érdekel olyan szintig egy másik nő magánélete, hogy éppen hányas fogát tömték be. Ilyen baromságokkal még én se traktálom. Amúgy meg az is vágylohasztó, hogy az ember látja, hogy a férjére rátapad egy ilyen vérszívó, ő meg nem tudja egy mozdulattal lerázni magáról, hanem próbál neki megfelelni, hallgatja, hogy Igen, igen, persze, persze, és akkor röpülnek a félórák. Szerintem ez annyira férfiatlan. (Jó, azért én is tapasztaltam már a csajt, nagyon durván tapad, mire egyáltalán levegőhöz jutottam, hogy lekoptassam, már fél óra simán eltelt a beszélgetésünkből, szóval tudom, hogy nem egyszerű eset, de igenis egy FÉRFI álljon ki magáért és védje az idejét meg a lelki nyugalmát)

Amúgy meg a normális szexuális élet hozzátartozik a lelki egészséghez, ettől még valaki nem lesz k.va, felesleges képmutatni.

2022. okt. 26. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!