Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem bírom elviselni az anyósom...

Nem bírom elviselni az anyósom, így a babával kapcsolatban se kérem meg sokszor, hogy segítsen. Hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolatunk, de ő úgy csinál, mintha minden rendben lenne, közben a hátam mögött pusmog, a férjemet próbálja befolyásolni, nem képes elfogadni, hogy a kicsi fia “már nem az övé”, nekem ettől alapból a hátamon feláll a szőr. Mit tegyek, hogy egy kicsit el tudjak ettől vonatkoztatni? Itt a kislányom, akitől persze nem “tilthatom el”, de rosszul vagyok, hogy állandóan jönne.

2022. szept. 1. 11:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

Ha a férjednek van vér a pucájába nem hagyja hogy az anyja befolyásolja.

Az anyóst meg szard le

Ne adj indokot neki ami miatt panaszkodhat rólad akár a férjednek

2022. szept. 1. 13:08
 12/28 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Nem, ez az első ilyen jellegű kérdésem.
2022. szept. 1. 13:13
 13/28 A kérdező kommentje:
9-es, majd, ha lesz anyósod, a bizonyos IQ felettiddel, akkor… :)
2022. szept. 1. 13:15
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Hogy mit pusmog a hátad mögött, az hogy jut vissza hozzád? A férjed vagy valaki más visszamondja neked? Én ezt büntetném.
2022. szept. 1. 13:59
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

Fáj az igazság, kérdező?

Azért, mert a férjed felnőtt ember, még az anyósod gyereke maradt. Lehet véleménye egyes dolgokról, szerintem az is belefér, hogy néha(!) elmondja, nyilván nem folyton beleszólva a gyereke életébe.

Te is el fogod mondani a lányodnak a véleményed 30 év múlva.

2022. szept. 1. 14:26
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező azt mondta, az anyós befolyásolni próbálja a férjét, ez kicsit több mint egy szimpla vélemény nyilvánítás. Nem mindegy, hogy szét akarja-e rombolni a házasságot, vagy csak mondjuk egy pókháló zavarja a sarokban (most csak mondtam egy példát).
2022. szept. 1. 14:34
 17/28 anonim ***** válasza:
64%

Egyetértek 9-essel.

És hozzáteszem: eddig semmi konkrétumot nem írtál, kérdező.

Semmi olyat, hogy miben beszél ellened az anyósod vagy effélék.

Mondjuk nekem az se világos, hogy ha a hátad mögött pusmog, akkor honnét tudod, miket. Ha a férjed mondja vissza, akkor eléggé nagy szamár, és akkor még finoman fogalmaztam. Pont a két nő között feszíti a konfliktust, ahelyett, hogy mindegyiknek a szövegelését beengedné az egyik fülén és kiengedné a másikon. És soha senkinek nem mondaná tovább.

2022. szept. 1. 14:37
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

A "befolyásolni próbálja" az megint tág fogalom. Egyszer a sógorom is meg akarta magyarázni, hogy a fúrt kutunkat hogyan kéne átalakítani. Nagyívű magyarázatát a szokásos mondásával kezdte: "Ezzel az a baj, hogy ...." és mondta, hogy szerinte hogyan lenne jó. :-))) Nekünk meg úgy jó, ahogyan van. Végighallgattam, aztán ők hazamentek, a kút meg maradt ugyanott ugyanúgy.

Most mondhatjuk, hogy a sógorom is befolyásolni próbált? Hát ha úgy vesszük igen, de semmi jelentősége, mert mi döntünk erről. Amúgy logikus érvekre mindig nyitott vagyok és új ötleteken elgondolkodom, de tudom, hogy a mi életünk dolgaiban nekünk kell dönteni.

2022. szept. 1. 14:43
 19/28 anonim ***** válasza:
26%

"A kérdező azt mondta, az anyós befolyásolni próbálja a férjét, ez kicsit több mint egy szimpla vélemény nyilvánítás."

Ezt csak a kérdező mondja.

Lehet, hogy az ő anyja is pusmog, és az meg a férjét idegesíti :D

2022. szept. 1. 14:51
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Akkor úgy mondom, van különbség hogy valaki módszeresen fúr valakit, és uszít ellene, meg aközött, hogy véleményt nyilvánít néha. Most már így érthető?
2022. szept. 1. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!