Nem bírom elviselni az anyósom, így a babával kapcsolatban se kérem meg sokszor, hogy segítsen. Hogy tudnék ezen változtatni?
Ha a férjednek van vér a pucájába nem hagyja hogy az anyja befolyásolja.
Az anyóst meg szard le
Ne adj indokot neki ami miatt panaszkodhat rólad akár a férjednek
Fáj az igazság, kérdező?
Azért, mert a férjed felnőtt ember, még az anyósod gyereke maradt. Lehet véleménye egyes dolgokról, szerintem az is belefér, hogy néha(!) elmondja, nyilván nem folyton beleszólva a gyereke életébe.
Te is el fogod mondani a lányodnak a véleményed 30 év múlva.
Egyetértek 9-essel.
És hozzáteszem: eddig semmi konkrétumot nem írtál, kérdező.
Semmi olyat, hogy miben beszél ellened az anyósod vagy effélék.
Mondjuk nekem az se világos, hogy ha a hátad mögött pusmog, akkor honnét tudod, miket. Ha a férjed mondja vissza, akkor eléggé nagy szamár, és akkor még finoman fogalmaztam. Pont a két nő között feszíti a konfliktust, ahelyett, hogy mindegyiknek a szövegelését beengedné az egyik fülén és kiengedné a másikon. És soha senkinek nem mondaná tovább.
A "befolyásolni próbálja" az megint tág fogalom. Egyszer a sógorom is meg akarta magyarázni, hogy a fúrt kutunkat hogyan kéne átalakítani. Nagyívű magyarázatát a szokásos mondásával kezdte: "Ezzel az a baj, hogy ...." és mondta, hogy szerinte hogyan lenne jó. :-))) Nekünk meg úgy jó, ahogyan van. Végighallgattam, aztán ők hazamentek, a kút meg maradt ugyanott ugyanúgy.
Most mondhatjuk, hogy a sógorom is befolyásolni próbált? Hát ha úgy vesszük igen, de semmi jelentősége, mert mi döntünk erről. Amúgy logikus érvekre mindig nyitott vagyok és új ötleteken elgondolkodom, de tudom, hogy a mi életünk dolgaiban nekünk kell dönteni.
"A kérdező azt mondta, az anyós befolyásolni próbálja a férjét, ez kicsit több mint egy szimpla vélemény nyilvánítás."
Ezt csak a kérdező mondja.
Lehet, hogy az ő anyja is pusmog, és az meg a férjét idegesíti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!