Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagymamámnak áttétes csontrákj...

Nagymamámnak áttétes csontrákja van. Amikor ezt elmeséltem anyósomnak, csak annyi volt rá a válasza, hogy sok jóra ne számítsunk. Ez nagyon rosszul esett tőle. Pedig jóban vagyunk, nem rossz indulatból mondta, túlreagálom?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 16:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint értékelem az olyan embereket mint a kérdező anyósa. Nem ködösít, nem dumál mellé, nem képmutató. Ellenben az olyanok mint a 21-es, az észből kivisznek, mert alap elvárás a megjátszottság hamisság részükről.
2022. aug. 29. 21:28
 22/26 anonim ***** válasza:
47%
Nem hiszem, hogy bántani akart, de elég nyersen fogalmazta meg a valóságot az igaz
2022. aug. 29. 23:17
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

Igaza van. Erre mégis mit kellett volna mondania?

A nagymamád hónapokon belül meg fog halni, ez tény.

Szr, de el kell fogadni.

2022. aug. 30. 07:26
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom neked azért esett rosszul mert szereted a mamád és te reménykedsz az utolsó pillanatig. Gondolom ő meg sajnos reálisan látta és lehet szerette volna ha felkészülsz lelkileg.

Hidd el van rosszabb.

Nekem anyukám halt meg 18 évesen. Amit azért nem volt egyszerű feldolgozni és nem 2-3 hónap alatt sikerült. Nyilván muszáj volt csinálni a dolgaim de belül depressziós voltam. Anyós azt mondta ( pedig sosem sírtam előtte vagy neki ) hogy ez ilyen, lépjek túl rajta és kész. Az ő anyja pár éve halt meg és egy könnycseppet sem ejtett érte. Bezzeg mikor elköltözött a fia velem albérletbe akkor tudott bőgni.

2022. szept. 6. 14:22
 25/26 anonim ***** válasza:
81%
Hát akkor én ufó vagyok, de szerintem gáz az anyós ! Felnőtt emberbe nem szorul annyi empátia vagy emberismeret vagy esetleg nem ismeri annyira a menyét, hogy lássa mit bír el? Nem nincs rendben, ha ezt is gondolja, akkor is mérje fel, hogy milyen állapotban van a másik fél, ha nem akar hazudni csöndben marad, vagy megöleli vagy azt mondja, hogy elképzelni sem tudom, hogy mit érzel , de ha szükséged van valamire itt vagyok! Sokkal emberibb és így sem ígérte azt , hogy minden rendben lesz! Valószínű a kérdező is tisztában van azzal, hogy milyen kimenetele lesz a dolognak
2022. szept. 9. 22:25
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

Valami szokatlan, egykori emberi tulajdonságot idéztél fel ezzel az utóbbi hsz-sal.

Mi is volt az?

Várjunk csak...

Ja, igen: empátia!

2022. szept. 10. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!