Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagymamámnak áttétes csontrákj...

Nagymamámnak áttétes csontrákja van. Amikor ezt elmeséltem anyósomnak, csak annyi volt rá a válasza, hogy sok jóra ne számítsunk. Ez nagyon rosszul esett tőle. Pedig jóban vagyunk, nem rossz indulatból mondta, túlreagálom?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 16:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Most erre mégis mit kellett volna reagalnia?
2022. aug. 29. 17:53
 12/26 anonim ***** válasza:
12%
Ez a legrosszabb.
2022. aug. 29. 18:04
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Igazat mondott. Tudom, ilyenkor sokan hazugságot várnak vigasznak, de anyósod tisztel annyira hogy mellőzte a hamis köröket. Ehhez hozzájön a szomorú valóság amit a magyar egészségügyben sokan megtapasztalhattak: én magam is ismerek olyan orvost, aki "elengedi" a 70-75 fölöttieket, nem harcol a beteg gyógyulásáért.
2022. aug. 29. 18:28
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen igaza volt.

De felnőtt embernek magától is tudnia kéne ezt. Elég baj, ha te előtte azt képzelted, hogy ebből van gyógyulás.

2022. aug. 29. 18:28
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
Áttétesből nem szoktak felgyógyulni sajnos. Csontráknál csak akkor van némi esély gyógyulni ha korai stádiumban kapják el.
2022. aug. 29. 18:34
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

Együttérezni ráér ha tudatosult a betegség kimenetele.

Áttétes rák nagyon rossz gyógyulási esélyt jelent, csontrák meg nagyon fájdalmas. Sajnos sok jóra ne számíts ☹️

2022. aug. 29. 18:39
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

16: "Áttétes rák nagyon rossz gyógyulási esélyt jelent"

Egészen pontosan nulla esélyt.

2022. aug. 29. 18:43
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem rosszindulatból mondta. Inkább próbált rávezetni arra, hogy készítsd fel magad lelkileg az elkövetkező időszakra. Sajnos az én papám is rákban ment el. Én személy szerint örültem neki, hogy az orvos nem beszélt mellé, nem kertelt. Így volt alkalmunk egyrészt felkészülni lélekben, másrészt pedig (ami talán még fontosabb) elköszönni tőle. Nagyon sajnálom, hogy most ezen kell keresztülmennetek. Próbálj meg most sok időt tölteni vele, és mindenképp mondd el neki, mennyire szereted.
2022. aug. 29. 19:23
 19/26 anonim ***** válasza:
14%

Anyósod egy kifinomult, empátiával teli, csodás kis nő lehet. Kiváló diagnoszta, egy zseni.

Kézzel fogható, ahogy áradt a szeretet...

Ja, nem ide!

Anyósod egy suttyó! Nem is értem a nagy racionális válaszolókat. Nektek ez mégis hogyan esett volna?

Akkor is lehet együttérzőbben reagálni, ha tudja az ember a nyílvánvalót.

Csak te hiszed azt, hogy jóban vagytok. Jól kimutatta a foga fehérjét.

Az én anyósom dettó ekkora paraszt, plusz még képzeletben kezel és operál is, mert nagggyyon okos. Is.

Egy ráktúlélő

2022. aug. 29. 21:16
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Ekkora bunkót mint az utolsó: szóval felétek NEM hazudni bunkóság? Az anyós nem volt durva, egyszerűen nem hazudott , és nem beszélt mellé.
2022. aug. 29. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!