Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez normális, hogy így érzek?

Ez normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 29. hétben, veszélyeztetett kismama vagyok. Az anyósom, vagy a sógórnőm állandóan nálunk vannak, hogy segítsenek és figyeljenek rám, mert már kétszer is elájultam házimunka közben. Tudom, hogy jó szándékból jönnek, de egyre jobban zavar az, hogy a figyelem középpontjában vagyok. Anyukám sajnos már nem tud jönni segíteni és ez is zavar. Ez normális, hogy egyre feszültebb vagyok. (?) Szinte nem engednek semmit se csinálni a saját otthonomban, mondván, hogy a baba biztonsága az első.
2022. júl. 25. 16:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Ő azt írta nem TUD menni, nem azt hogy lecarja. te meg vádaskodsz idióta módon
2022. júl. 25. 17:48
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

10

Nem lefordítottad, amit írt, hanem eltorzítottad.

2022. júl. 25. 17:49
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Magyarul van írva. Ne fantáziálj. A te rosszindulatodat ne vetítsd rá másra.
2022. júl. 25. 17:50
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Én is utálom magam körül a felhajtást, pedig egyébként nem vagyok introvertált, vagy szociális fóbiás.

Szülinapomon is szívem szerint elkerülném a köszöntgetést, tehát megértlek!

Próbáld magad azzal nyugtatni, hogy nem te vagy a figyelem központjában, hanem a baba egészsége és máris könnyebben fogod magad érezni!

Azért ha 2x elvesztetted az eszméleted házimunka közben, az nem tréfarépa és nem árt, ha felügyelet mellett vagy.

Nagyon aranyosak, kedvesek, hogy most ebben a 45 fokban is mennek és teszik a dolgokat. Ha zavarnak, menj a szobába, fordulj a fal felé és pihenj, vagy aludj! Biztos nem fognak zavarni.

Kicsit ám irigyellek a rokonaid és az érkező babátok miatt!

Csodálatos idők elé nézel!

2022. júl. 25. 17:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen, rendesek nagyon és meg is köszönöm nekik. Azt is tudom, hogy velem van a baj. Ebben a melegben nehezen tudok pihenni, pedig állandóan fáradtnak érzem magam. Szerintem is csodálatos lesz ez az időszak, bár a szüléstől nagyon félek.
2022. júl. 25. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen érthető, hogy nem szeretsz középpontba lenni, nem szereted, ha körülötted forog a világ. Én sem szeretem, egyenesen rühellem.

Viszont! Veszélyeztetett várandós vagy, emiatt pedig nagyon óvatosan kell a leghétköznapibb dolgokat is végezned. Teljesen korrekt és emberi, hogy besegítenek neked otthon, hiszen csak neked, és a babádnak akarnak jót. Ezt próbáld meg elfogadni és rögtön nem fog zavarni.:)

Jó egészséget!

2022. júl. 25. 18:05
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Természetes, hogy az ismeretlentől félsz, de mikor eljön az időd, már nem fogsz félni, hanem inkább várod. Én is féltem előtte, alatta nem és már el is felejtettem.

Ha annyira félelmetes lenne ez, akkor már kihalt volna az emberiség, vagy mindenkinek csak 1 lenne, aztán soha többet másik.:)

A legjobbakat kívánom neked, nektek!

2022. júl. 25. 18:14
 18/20 anonim ***** válasza:
22%
"Azt is tudom, hogy velem van a baj." Hát azt csak tudni véled! Nincs veled semmilyen baj! Senki nem szereti, ha idegenek ugrálnak körülötte a saját lakásában.
2022. júl. 25. 18:22
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Normális
2022. júl. 26. 01:38
 20/20 anonim ***** válasza:
62%
10-es, a kérdező édesanyja vszeg meghalt, te idióta!
2022. júl. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!