Ez normális, hogy így érzek?
10
Nem lefordítottad, amit írt, hanem eltorzítottad.
Én is utálom magam körül a felhajtást, pedig egyébként nem vagyok introvertált, vagy szociális fóbiás.
Szülinapomon is szívem szerint elkerülném a köszöntgetést, tehát megértlek!
Próbáld magad azzal nyugtatni, hogy nem te vagy a figyelem központjában, hanem a baba egészsége és máris könnyebben fogod magad érezni!
Azért ha 2x elvesztetted az eszméleted házimunka közben, az nem tréfarépa és nem árt, ha felügyelet mellett vagy.
Nagyon aranyosak, kedvesek, hogy most ebben a 45 fokban is mennek és teszik a dolgokat. Ha zavarnak, menj a szobába, fordulj a fal felé és pihenj, vagy aludj! Biztos nem fognak zavarni.
Kicsit ám irigyellek a rokonaid és az érkező babátok miatt!
Csodálatos idők elé nézel!
Teljesen érthető, hogy nem szeretsz középpontba lenni, nem szereted, ha körülötted forog a világ. Én sem szeretem, egyenesen rühellem.
Viszont! Veszélyeztetett várandós vagy, emiatt pedig nagyon óvatosan kell a leghétköznapibb dolgokat is végezned. Teljesen korrekt és emberi, hogy besegítenek neked otthon, hiszen csak neked, és a babádnak akarnak jót. Ezt próbáld meg elfogadni és rögtön nem fog zavarni.:)
Jó egészséget!
Természetes, hogy az ismeretlentől félsz, de mikor eljön az időd, már nem fogsz félni, hanem inkább várod. Én is féltem előtte, alatta nem és már el is felejtettem.
Ha annyira félelmetes lenne ez, akkor már kihalt volna az emberiség, vagy mindenkinek csak 1 lenne, aztán soha többet másik.:)
A legjobbakat kívánom neked, nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!