Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez így korrekt?

Szerintetek ez így korrekt?

Figyelt kérdés

Nagyon utálom a nővérem menyét. Vannak dolgai, de ez most nem tartozik ide, inkább leírom, ami miatt feltettem a kérdést. Mikor különköltöztek unokaöcsémmel, felállította a szabályokat:hogy előzetes bejelentés nélkül hozzájuk nem lehet beállítani. Ezzel még nincs is gond, nem mindenki van mindig vendégfogadásra elkészülve. Viszont magára nem vonatkoztatja ezt az aranyszabályt: tegnap tesómnál kávéztunk, egyszerre csak csengetés, és köszönés nélkül elindult a mosdó felé, azt imitálva, hogy majd be pisil. Mikor végzett, belelesett a csészénkbe, és megjegyezte, ő se ivott még ma kávét. Tesóm vágott egy pofát, de elindult a konyhába, én viszont rákérdeztem, na mi van, rá nem vonatkozik a bejelentkezési szabály? Úgy nézett rám, mint borjú az új kapura, nem is értette miről beszélek.

Kedves menyek, ti akik felállítjátok anyósotoknak a szabályokat, azt magatokra nézve is kötelezőnek tartjátok? Mert szerintem így lenne korrekt.

2022. júl. 25. 12:48
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
34es,nem 35ös válaszoló.
2022. júl. 26. 10:08
 42/44 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem volt kulcsra zárva a bejárati ajtó, akkor szerintem örüljetek, hogy nem egy besurranó tolvaj ment be a házba, hanem csak a tesód menye.
2022. júl. 26. 10:45
 43/44 anonim ***** válasza:
77%

"na mi van, rá nem vonatkozik a bejelentkezési szabály?"

Szerintem ezt a szabályt neked kéne meghoznod, úgy, ahogy ő is tette.

2022. júl. 26. 13:18
 44/44 anonim ***** válasza:
79%

Mi a szar közöd van a testvéred menyéhez? Elárulom, hogy semmi! Ha a testvérednek nem tetszik valami, majd kinyitja a száját, és elmondja annak, akivel gondja van. Nem kellesz te ehhez fogadatlan prókátorként!

Bár egyébként 99%, hogy csak egy unatkozó troll vagy, aki feltette a napi provokatív kérdését.

2022. júl. 31. 02:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!