Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez így korrekt?

Szerintetek ez így korrekt?

Figyelt kérdés

Nagyon utálom a nővérem menyét. Vannak dolgai, de ez most nem tartozik ide, inkább leírom, ami miatt feltettem a kérdést. Mikor különköltöztek unokaöcsémmel, felállította a szabályokat:hogy előzetes bejelentés nélkül hozzájuk nem lehet beállítani. Ezzel még nincs is gond, nem mindenki van mindig vendégfogadásra elkészülve. Viszont magára nem vonatkoztatja ezt az aranyszabályt: tegnap tesómnál kávéztunk, egyszerre csak csengetés, és köszönés nélkül elindult a mosdó felé, azt imitálva, hogy majd be pisil. Mikor végzett, belelesett a csészénkbe, és megjegyezte, ő se ivott még ma kávét. Tesóm vágott egy pofát, de elindult a konyhába, én viszont rákérdeztem, na mi van, rá nem vonatkozik a bejelentkezési szabály? Úgy nézett rám, mint borjú az új kapura, nem is értette miről beszélek.

Kedves menyek, ti akik felállítjátok anyósotoknak a szabályokat, azt magatokra nézve is kötelezőnek tartjátok? Mert szerintem így lenne korrekt.

2022. júl. 25. 12:48
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt nem értem. Ki nem csengetett, ki kinél pisilt, ki nem értette mi van?
2022. júl. 26. 09:45
 32/44 anonim ***** válasza:
20%
Kedves, nekem megy az értő olvasas. Neked nem
2022. júl. 26. 09:47
 33/44 anonim ***** válasza:
73%

30-as!

Köszi a tömörített fájlt, mert a kiirásból semmit sem értettem. :D

Kiíró vagy kérdező vagy ki!

A nővéred láthatóan becsicskult a menyének, de te meg egy sźarkavaró vagy.

Ha a tesód ilyen bágé, had ugráljon csak a menyének kávét főzni. Pofákat vág, de rendet nem tud tenni a házában.

2022. júl. 26. 09:51
 34/44 anonim ***** válasza:
52%

33!

Te egy zseni vagy! Gondolom sikerült is valami magvas és megoldást jelentő tanácsot adni. :D

"tegnap tesómnál kávéztunk, egyszerre csak csengetés, és köszönés nélkül elindult a mosdó felé, azt imitálva, hogy majd be pisil. Mikor végzett, belelesett a csészénkbe, és megjegyezte, ő se ivott még ma kávét."

Ez úgy jön le, hogy a nővér ment csengetés nélkül hugyozni.

2022. júl. 26. 09:54
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

35!

Nos, egyértelmű, hogy hozzád képest zseni vagyok. Az idézett mondat ugyanis konkrétan azt jelenti, Mucika csengett , majd köszönés nélkül elindult. Erre való ugyanis a vessző.

Amúgy meg ha valaki nem csenget, annak kulcsa van, ugye. Nos, ha kulcsa van, az azt is jelenti, hogy hasznalhatja, ergo nem kell bejelentkezni.

Van még kerdes?

2022. júl. 26. 09:58
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

36.

Kizárt, hogy egy ilyen tudálékos majom okosabb legyen, mint én.

Te is csak annyit tudtál elsőre odavakkantani, mekkora értő olvasó vagy. :D

Frusztrált nyomorék a modoros "kedves" jelződdel...

2022. júl. 26. 10:01
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

A kulcsot meg csak te vizionálod bele. :D

Hú baßd meg! :D

Anyós vagy mi?

2022. júl. 26. 10:04
 38/44 anonim ***** válasza:
24%

Mucika, az értő olvasas a tobbedik hozzaszolasom volt, de ne zavarjon. A tudalekos majom, frusztrált nyomorék jelzők pedig az értelmi szinteket mutatják. Segítek, 0 alatt van.

Amúgy javasolom az értő olvasas gyakorlását, ha már ennyire fenn akadtál rajta, ugyanis nem a nővér ment "hugyozni", hogy a színvonaladon maradjak, hanem a nővér menye. Puszi

2022. júl. 26. 10:04
 39/44 anonim ***** válasza:
63%
Akkor magyarázd meg, szerinted hogy tud valaki bejutni egy lakasba csengett nelkul? Teleportal?
2022. júl. 26. 10:05
 40/44 A kérdező kommentje:

35,te meg egy paraszt, ez le is jött a megnyilvánulásodból.

Mivel a topik kezd átmenni dühöngőbe, feszkólevezetőbe, léptem.

Aki értelmesen közelítette meg a témát, és még szöveget is sikerült értelmeznie, annak köszönöm akkor is, ha nem értett velem egyet.

2022. júl. 26. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!