Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez így korrekt?

Szerintetek ez így korrekt?

Figyelt kérdés

Nagyon utálom a nővérem menyét. Vannak dolgai, de ez most nem tartozik ide, inkább leírom, ami miatt feltettem a kérdést. Mikor különköltöztek unokaöcsémmel, felállította a szabályokat:hogy előzetes bejelentés nélkül hozzájuk nem lehet beállítani. Ezzel még nincs is gond, nem mindenki van mindig vendégfogadásra elkészülve. Viszont magára nem vonatkoztatja ezt az aranyszabályt: tegnap tesómnál kávéztunk, egyszerre csak csengetés, és köszönés nélkül elindult a mosdó felé, azt imitálva, hogy majd be pisil. Mikor végzett, belelesett a csészénkbe, és megjegyezte, ő se ivott még ma kávét. Tesóm vágott egy pofát, de elindult a konyhába, én viszont rákérdeztem, na mi van, rá nem vonatkozik a bejelentkezési szabály? Úgy nézett rám, mint borjú az új kapura, nem is értette miről beszélek.

Kedves menyek, ti akik felállítjátok anyósotoknak a szabályokat, azt magatokra nézve is kötelezőnek tartjátok? Mert szerintem így lenne korrekt.

2022. júl. 25. 12:48
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
24%
Igazából, neked semmi közöd hozzá, bár a beszólásnál igazad volt. Elég nagy tahóság volt a kávés sztorija.
2022. júl. 25. 13:50
 12/44 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, én értem, amit mondasz - szerintem is bunkóság, amit a csaj csinál - ,csak azt nem értem, hogy neked ehhez mi közöd van?
2022. júl. 25. 13:56
 13/44 anonim ***** válasza:
41%
Ha nekem ilyen menyem lenne már rég rájártam volna a kocsival.
2022. júl. 25. 14:47
 14/44 anonim ***** válasza:
53%

Senkinek sincs ilyen kikötése a családban, sem a rokonságban.

Ha a gyerekeink, menyeink, unokáink stb. akarnak jönni, telefonon megérdeklődik, hogy otthon vagyunk-e és jöhetnek-e.

Nem hallottam olyanról, hogy valaki(akár a családon, rokonokon kívül is) kikötötte volna, hogy csak előzetes bejelentkezés után jöhetnek hozzájuk.

2022. júl. 25. 15:08
 15/44 anonim ***** válasza:
91%

Dehogynem hallottál. Pontosan ez az előzetes bejelentkezés:

"Ha a gyerekeink, menyeink, unokáink stb. akarnak jönni, telefonon megérdeklődik, hogy otthon vagyunk-e és jöhetnek-e."

Szóval nálatok is így van, a családban előzetes bejelentkezést használtok. Akik nem használnak ilyet, azok csak úgy rányitják az ajtót a gyanútlan házigazdára, akinek egyébként lehet, hogy épp nem is alkalmas. Van, akit ez halálra frusztrál, van akit nem. A többséget igen.

2022. júl. 25. 15:23
 16/44 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy mi közöm van hozzá? Annyi, hogy konkrétan a testvéremet veszi hülyére. Ha a szomszéddal csinálná, leszarnám. A kaksikavaró vénasszonyos frusztrált iqfighter meg honnan tudja, hogy hány éves vagyok? Testvérek között nem csak 2-3 év korkülönbség lehet. A testvérem úgy van a dologgal, hogy a kölcsönösség számít. Ha felé nagyvonalúak, ő is az, ha korlátozóak, ő is. A menye itt nyilván vendég volt, nem fogja a mosdót, meg a kávét megtagadni tőle, de arra mindenesetre rábeszéltem, hogy beszéljen a fiával. A fiával, és ne a hp-val, mert nekünk hozzá van közünk. Ha a nővéremnek be kell úgymond jelentkeznie, oké, semmi gond, de akkor a banyek se törje rá az ajtót, hanem minimum egy telefon, erre járok, bemehetek-e.
2022. júl. 25. 15:35
 17/44 anonim ***** válasza:
38%
Amíg nem kifogásolják addig nincs itt semmi gond.
2022. júl. 25. 15:37
 18/44 anonim ***** válasza:
78%
Ti vagytok halálra sértődve, amiért nem lehet bármikor rárúgni az ajtót a fiatalokra és a csajt hívod hisztis pi_ának? A háta mögött kibeszélitek, szarozzátok, utáljátok, bujtogatjátok ellene a férjét... Sajnálom a csajt, micsoda viperafészekbe sikerült beházasodni.
2022. júl. 25. 15:41
 19/44 anonim ***** válasza:
79%
Nem neked kell felháborodni. Neki kell szólnia a menyének h ő is elvárja h ezentúl bejelentkezzen. Néma gyereknek anyja se.....
2022. júl. 25. 15:46
 20/44 A kérdező kommentje:

Olvastad a kérdést, meg amiket hozzáfűztem, vagy csak a saját nyomorodat vetíted ki a kérdésre?

Nem tűnik fel, hogy a banya rúgja rá az ajtót az anyósára? Ne csak olvass, értelmezz is! Amúgy meg ki nevezi hisztis p.icsának? Hulyepicsa a becsületes neve.

2022. júl. 25. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!