Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen velem a menyem?

Miért ilyen velem a menyem?

Figyelt kérdés
A hétvégén volt nálam a fiam a menyem és a fel éves unokám. A menyem alig teszi le a kezéből a gyereket, pedig én is szeretném néha megdajkálni kicsit. Ha oda is adja, kb 5 percet van nálam, mert ha csak megnyikkan, máris kikapja a kezemből. Ha meg elkezdek vele sétálgatni, akkor is állandóan a sarkamban van. Ennyire nem bízik bennem? Vagy el akar idegeníteni?
2022. júl. 18. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Az ő gyereke, nem a tied. Nem neked szülte, hanem magának meg a fiadnak. Neked az unokád, akkor fogdoshatod, ha az anyja és az apja megengedi.
2022. júl. 21. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Én engedtem anyósomnak hogy bármikor fogja. Az lett a vége hogy már alig akarja visszaadni és a jelenlétemben anyucinak hívja magát a gyerekemnek. Szerintem a menyed csak meg akarja tartani a távolságot. Bár én is így tettem volna, most nem fájna a fejem.

+1 jótanács: NE vidd el a gyerekét a közeléből. Ez nekem se tetszik mikor direkt viszi el tőlem. Szerintem ezért nem akarja odaadni. Nem kell vele azonnal elfutni, nem is értem miért csinálják ezt a nagymamák.

2022. aug. 15. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

És te erre mit léptél, hogy anyucinak hivatja magát a gyerekkel? Eszem megáll komolyan, milyen gonosz némber anyósok léteznek....

2022. aug. 15. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 ott helyben ledermedtem, most két hétig nem látogattuk a gyerekkel. Az arcomat látván azt mondta hogy: "na jó, akkor csak félig", de megfogadtam hogy még egyszer meghallom és most már tényleg kiosztom. Eleget hagytam, próbáltam kedves lenni, megértő, de látványosan a fejemre nőtt.
2022. aug. 16. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!