Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Békés megoldást szeretnék,de már nem kezd lenni türelmem hozzá.

Anyósom irányítás mániás, mindent ő szeretne irányítani, megszokta, hogy ő a főnök, apósomnak is ő parancsol.

Minden apróságba beleüti az orrát, én sokszor figyelmen kívül hagyom, ritkán elmondom, az én álláspontom.

Ha valamin megsértődik, nem mondja nekem, hanem a férjemnek panaszkodik, sokszor sírva panaszkodik (hatalmas műkönnyekkel).

Szeretnék végre úgy élni, mint egy felnőtt, három gyerekes anyukaként.

2022. júl. 18. 13:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy költözni ismét, ha van lehetöség.
2022. júl. 18. 22:19
 22/25 anonim ***** válasza:
31%
10001. kérdésed... bocs, hisztid. Már az elsőknél is megmondtuk, hogy költözz el, de már kétéve itt nyavalyogsz anyósra, mikor te ültél bele a készbe, és az ő telkén azt csinál, amit szeretne.
2022. júl. 19. 07:12
 23/25 anonim ***** válasza:
27%
Olyan jó lenne ha nem a puncijukkal gondolkodnának páran.
2022. júl. 19. 07:50
 24/25 A kérdező kommentje:

Rosszul aludtál 22-es? Nekem ez a második kérdésem, a másik pedig más kategória. Na mindegy.

Es nem ültem bele semmiféle készbe.

2022. júl. 19. 09:02
 25/25 anonim ***** válasza:
24%

Persze persze, második kérdés.. Hogyne.

Már jó ideje vergődsz.

Nem tudom még is milyen megoldásra vágysz, amit még nem írtunk le? Költőzni nem akarsz, nem tudsz.

Férjed nem áll ki melletted.

Anyósod utál.

Mi a kérdés? Mi a megoldás szerinted?

2022. júl. 19. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!