Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Békés megoldást szeretnék,de már nem kezd lenni türelmem hozzá.
Anyósom irányítás mániás, mindent ő szeretne irányítani, megszokta, hogy ő a főnök, apósomnak is ő parancsol.
Minden apróságba beleüti az orrát, én sokszor figyelmen kívül hagyom, ritkán elmondom, az én álláspontom.
Ha valamin megsértődik, nem mondja nekem, hanem a férjemnek panaszkodik, sokszor sírva panaszkodik (hatalmas műkönnyekkel).
Szeretnék végre úgy élni, mint egy felnőtt, három gyerekes anyukaként.
Külön élünk, az udvar közös.
A férjem sajnos nem ért meg, az anyja nagyon hitelesen elő tudja adni magát. Ha pedig olyan eset, hogy a férjem is belátja, hogy igazam van, akkor jön azzal, hogy már idősek, legyek elnéző és megértő.
Nem nevezném vitának.
Többnyire a gyerekek körûl szólna bele mindenbe.
Van sapka, nics sapka eset.
Gyerekként próbál kezelni, de én nem hagyom neki. Kezdte észrevenni hogy nem tud irányítani, ezért megpróbált a férjemmel összeugrasztani. 3 gyerek után, mit gondolt, hogy majd elsétálok és itt hagyom neki a gyerekeinket?
Ezért nem indítottam ezzel a kérdést, hogy közös az udvar, mert onnantól csak ez megy itt, hogy "költözni, költözni".
Meg a magyarázkodás, nem az övé a telek, a férjemé, az a fele, ahol a mi házunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!