Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Békés megoldást szeretnék,de már nem kezd lenni türelmem hozzá.

Anyósom irányítás mániás, mindent ő szeretne irányítani, megszokta, hogy ő a főnök, apósomnak is ő parancsol.

Minden apróságba beleüti az orrát, én sokszor figyelmen kívül hagyom, ritkán elmondom, az én álláspontom.

Ha valamin megsértődik, nem mondja nekem, hanem a férjemnek panaszkodik, sokszor sírva panaszkodik (hatalmas műkönnyekkel).

Szeretnék végre úgy élni, mint egy felnőtt, három gyerekes anyukaként.

2022. júl. 18. 13:49
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%

Nálunk is ez a helyzet, apósom és nagyképű lenéző, anyósom és koszos nő, aki engem meg szólít hogy miért kell annyit mosni, hát azért hogy amikor valaki meg áll mellém ne hidje azt,hogy egy büdös borz mellett áll.

Na a sok piszkálodás miatt 2019-ben vásároltunk egy telket és jövőben költözünk az új lakásba, ahol velük lakunk egy udvaron azt is mi építettük de a párom szüleinek soha semmi nem elég, soha semmit nem értékelnek!!! Ezért mi szépen lépünk.

2022. júl. 18. 15:07
 12/25 anonim válasza:
83%

Apósom egy*

Anyósom egy*

Elírtam bocsi.

2022. júl. 18. 15:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
El kell költözni, semmilyen más megoldás nincs. Durva ostoba bűn volt odaköltözni. Ha a férjed nem megy veled, mert az anyját szereti, téged meg nem, és óvodás, akkor válás. Mért kéne emiatt a gyerekeket otthagyni? Ha a gyerekek miatt ezt teljesen kizárod, akkor úgy ordítsd le az anyós fejét minden (pontosabban az első 3) ilyen beszólós alkalommal, hogy elmenjen a kedve a további beszólogatástól. A férjeddel meg közöld, ha ő hozzád fordul, hogy nem vagy kíváncsi az anyja hisztijeire.
2022. júl. 18. 15:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez jobb nem lesz. Ha lerobban valamelyik akkor apolhatod is. Tudod én ismertem egy aranyos fiút aki alompasi lett volna ha el tudja engedni az anyja kezét. Volt vele kb tíz randim és be is mutatott. Megmutatta hogy hol kell látnunk... Mert az biztonságos. Hazaértem rá két napra szakitottam vele. Amikor a miértre volt kíváncsi elmondtam. Azt mondta egyszer csak meggondolom magam. Az utánam következő lány az éjszaka közepén egy ruhában gyerekkel a kezében ment el... Oka volt...
2022. júl. 18. 15:13
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen, nagy hiba volt, de annó a szerelem miatt sok mindenre nem gondoltam, jóravaló, kedves nőnek tűnt.
2022. júl. 18. 15:16
 16/25 anonim válasza:
100%
11-es vagyok, sajnos az én anyósom már akkor bunkó módon mutatkozott be, de annyira szeretem a fiát hogy mindent elnéztem, elhallgatam évekig. Aztán el ment a türelmem, ezért azóta még jobban utál, Sajnos miatta a férjemmel a viszonyunk is nagyon megromlott, ezért kell lépni amíg nem késő, mert neked annyira eleged lesz egy idő után, hogy sok vita lesz köztetek.
2022. júl. 18. 15:20
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor gondolni kell most
2022. júl. 18. 15:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem lesz jobb a helyzet

Az elején érdemes megfigyelni egy férfi mennyire képes elszakadni az anyjától!

Én is azt tudom mondani hogy költözzetek el!

Ha a férjednek elmondod a problémáidat és hogy szeretnél elköltözni meg kellene értenie, ha nem, nincs miről beszélni!

Eleinte hol laktatok?

2022. júl. 18. 15:28
 19/25 A kérdező kommentje:
A közelben lévő városban laktunk házbérben, akkor nekem is ott volt a munkahelyem.
2022. júl. 18. 15:46
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

És miért költöztetek oda anyósékhoz? Akkor megvoltak már a gyerekek?

Lehet anyósod azt érzi hogy az az ő telke oki hogy a férjedé a ház de ő azt gondolja hogy az övé a telek és ő parancsol

2022. júl. 18. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!