Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Békés megoldást szeretnék,de már nem kezd lenni türelmem hozzá.
Anyósom irányítás mániás, mindent ő szeretne irányítani, megszokta, hogy ő a főnök, apósomnak is ő parancsol.
Minden apróságba beleüti az orrát, én sokszor figyelmen kívül hagyom, ritkán elmondom, az én álláspontom.
Ha valamin megsértődik, nem mondja nekem, hanem a férjemnek panaszkodik, sokszor sírva panaszkodik (hatalmas műkönnyekkel).
Szeretnék végre úgy élni, mint egy felnőtt, három gyerekes anyukaként.
Nálunk is ez a helyzet, apósom és nagyképű lenéző, anyósom és koszos nő, aki engem meg szólít hogy miért kell annyit mosni, hát azért hogy amikor valaki meg áll mellém ne hidje azt,hogy egy büdös borz mellett áll.
Na a sok piszkálodás miatt 2019-ben vásároltunk egy telket és jövőben költözünk az új lakásba, ahol velük lakunk egy udvaron azt is mi építettük de a párom szüleinek soha semmi nem elég, soha semmit nem értékelnek!!! Ezért mi szépen lépünk.
Apósom egy*
Anyósom egy*
Elírtam bocsi.
Szerintem sem lesz jobb a helyzet
Az elején érdemes megfigyelni egy férfi mennyire képes elszakadni az anyjától!
Én is azt tudom mondani hogy költözzetek el!
Ha a férjednek elmondod a problémáidat és hogy szeretnél elköltözni meg kellene értenie, ha nem, nincs miről beszélni!
Eleinte hol laktatok?
És miért költöztetek oda anyósékhoz? Akkor megvoltak már a gyerekek?
Lehet anyósod azt érzi hogy az az ő telke oki hogy a férjedé a ház de ő azt gondolja hogy az övé a telek és ő parancsol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!